Gerard Joling blijft aan top door ‘hard werken’

Gerard Joling is al jaren één van de meest betaalde tv-sterren in Nederland. Volgens de zanger is hard werken zijn grote geheim. Dat vertelt hij in weekblad Party. Joling blijft hip. “Ware kwaliteit verloochent zich niet hè, haha. Zonder gekheid: je moet gewoon hard werken, zorgen dat je overal op tijd bent en altijd kwaliteit levert. Dan blijft het werk wel komen. Als je denkt dat je er na één hitje wel bent of kapsones kunt hebben als je net een talentenshow hebt gewonnen, dan ben je mis.” 

Zo werkt het niet, meent Joling. “Je kunt niet alleen met een mooi koppie en goede spullen een carrière opbouwen. Er komt veel meer bij kijken en ik denk dat ik dat vanaf het allereerste begin goed heb geleerd.

Joling is druk tot de jaarwisseling, die hij viert op de Antillen. “Totdat ik wegga, is het nog even een tijd van televisiestudio in en televisiestudio uit. Daarna is er rust en ontspanning!

Het grootste geluk van Joling is dat zijn moeder nog gezond is. “Mijn moeder is dit jaar 85 geworden en ze is nog super vitaal. Ze wandelt, fietst en rijdt in haar autootje overal naar toe.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen