‘Carlo Boszhard is overdonderend goed’

Carlo Boszhard doet het als kandidaat in de tv-show Maestro ‘overdonderend goed’. Dat zegt Lenette van Dongen, de winnares van het eerste seizoen, vandaag in het AD. Boszhard strijdt vanavond tegen Spike van Zoest in de finale van Maestro 2. “Als ik naar Spike kijk, dan ben ik ontroerd. Maar de laatste aflevering dacht ik bij Carlo alleen maar ‘wow’. Hij was overdonderend goed“, zegt Van Dongen, die de RTL 4-ster prijst om zijn inzet. “Al vanaf dag 1 werkt hij er keihard voor.

De presentator doet het zo goed, dat er enkele weken zelfs een roddel ontstond dat hij extra lessen zou hebben genomen. “Bij mij zeiden ze ook dat ik extra lessen had genomen. Blijkbaar kun je hier – volgens sommigen – niet gewoon veel talent voor hebben“, zegt Van Dongen.

Wie er vanavond met de winst naar huis gaat, durft Van Dongen niet te voorspellen. “Ik vind ze allebei even goed. Het wordt waarschijnlijk weer net zo spannend als de finale tussen mij en Tanja Jess.

Maestro is om 20.30 uur te zien op NPO 1. Bij concurrent RTL 5 is er ook een grote finale, namelijk die van Expeditie Robinson.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen