Mustafa Marghadi: ‘Ook NOS’ers kunnen los gaan’

Foto: Fleur KoningMustafa Marghadi merkt dat mensen het soms raar vinden om een NOS-nieuwslezer te zien uitgaan. Dat vertelt de presentator in de Avrobode. Marghadi is één van de gezichten van NOS op 3, de nieuwsrubriek van NPO 3. “Als je het nieuws presenteert, hebben mensen meestal een tweedimensionaal beeld van je. Ze zien alleen je serieuze kanten en staan er niet bij stil dat je ook helemaal los kan gaan. Ik hou van hiphop en bij een beetje goed concert sta ik vooraan mee te springen.” 

Dat vinden omstanders soms merkwaardig. “Na afloop komen dan weleens mensen naar me toe die vertellen dat ze dat eigenlijk niet achter me gezocht hadden.

Gek genoeg schaam ik me dan in eerste instantie, bijna of je betrapt bent. Gelukkig duurt dat maar even.

Marghadi kwam vorig jaar in het shownieuws, toen Patty Brard hem in haar column uitmaakte voor slons. “Zijn T-shirts zijn net zo slonzig als zijn kapsel, ze lubberen allemaal bij het halsje”, vond ze.

Daarop beet Marghadi van zich af. “Het is toch droevig dat dat soort mensen die helemaal bovenaan de apenrots zitten dat soort dingen over je zeggen. Ik vind het verschrikkelijk.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen