Froukje de Both met nieuwe show Love in the Wild

Geplaatst op Fri 20 Jul 2012 om 10:02

Foto: RTLFroukje de Both komt in het najaar op de buis met het nieuwe programma Love in the Wild op RTL 5. Dat heeft RTL Boulevard donderdag gemeld. In de Nederlandse variant van het gelijknamige buitenlandse format gaan zestien knappe, sportieve singles in een ruig landschap op zoek naar hun ware. “Het gaat om jonge, frisse singles die een serieuze relatie willen. In een exotisch oord moeten ze onder extreme omstandigheden gaan daten“, legt de 40-jarige presentatrice uit. 

De deelnemers worden onderworpen aan fysieke uitdagingen en leren elkaar tijdens grensverleggende dates steeds beter kennen. “De omstandigheden zorgen ervoor dat iedereen zijn ware gezicht wel moet laten zien. Samenwerken en op elkaar vertrouwen is cruciaal in het heetst van de strijd en vormt de basis voor een goede relatie“, luidt de uitleg.

Het koppel dat na acht weken als sterkste uit de strijd komt, wint een romantische droomreis voor twee naar een exotische bestemming.
22 Reacties op “Froukje de Both met nieuwe show Love in the Wild”


 1. Den Draaiert Joost

  *zucht*

 2. Anonymous

  Moet dat nou?
  Vind haar totaal niet geschikt voor een eigen tv programma.

 3. Eva

  *ZUCHT*

 4. Frank

  RTL 5 is de weg kwijt!! Froukje is ok, mar het format.. pffff wat is hier nu nieuw aan… Rtl 5, Net 5 het maakt niet meer uit. Datingshows, kookshows, modellenshows, dansshows, b films…

 5. NEWS

  deze zenders stellen ook niets voor ze zijn er niet voor de kijkers maar om het marktaandeel te vergroten. Als SBS GROEP er 3 zenders bij doet, SBS 7,8,9,
  bijvoorbeeld, dan kunnen ze ook hun marktaandeel vergroten en zelfs
  boven RTL uitkomen.

 6. Rick

  Huh? Volgens mij kwam Love in the wlld vorig jaar voorbij op de najaarspresentatie voor SBS? Is het nooit meer op t.v. geweest bij Veronica?

 7. Jeroen

  Wat doet Froukje het leuk en goed bij RTL Boulevard! Complimenten. Alsof ze er al jaren zit.

 8. Dennis

  @ Jeroen: Ben ik met je eens: Boulevard doet ze erg goed!

 9. Anonymous

  @jeroen en dennis; dat vind ik nou juist niet.

 10. Chris

  Rick
  Fri 20 Jul 2012 om 11:17

  Zou bij Net5 komen, maar ze vonden het toch geen geschikt programma voor de zender. Nu heeft RTL de rechten aangekocht.

 11. Chris

  Denk dat Froukje nog wel is kan gaan verassen bij dit programma. Alleen moet RTL 5 wel oppassen dat ze een eigen smoel houden. Lieke, Dan en Froukje zijn nu bij zowel RTL 4 als RTL 5 te zien..

 12. Ma

  @jeroen, helemaal met u eens.

  Sorry, maar een verademing met verleden week met Jojanneke van den Berge. Ieder zijn/haar kwaliteiten en vak. Jojanneke is beter als journaliste.

 13. bibi

  Boulevard doet ze goed idd en ik dit programma lijkt me ook wel vermakelijk

 14. j-k

  heerlijk, lijkt me leuk! beter te pruimen dan sterretje gezocht, dames in de dop, shopping queens en britt en ymke

 15. jeez

  Klinkt leuk (maar ik hou dan ook van realitybagger) 8-) Aparte keuze dat Froukje het gaat doen.

 16. BRAAK

  Hahahahaha, weer een flop met iemand die er al lang niet meer zo uitziet las op die foto hierboven. Die meid is een afgekloven both en leeelijk!!!

 17. BRAAK

  opes: als

 18. Joost

  @ Rick: idd!

 19. Jan

  Ik heb niks met Froukje. Ik vind haar een leeghoofdig en oppervlakkig ding. Het zal wel floppen. Ze heeft niet zo veel in haar mars. Geen lekker mokkel, integendeel. Wel wat oppervlakkig van mij natuurlijk, maar ik hoef niet zo nodig met mijn kop op tv, Frou!

 20. Marc

  Froukje doet het prima bij Boulevard. Houden daar. Weg met Kwalbert en consorten. Jeroen mag blijven. Froukje heeft een zeer prettige stem om naar te luisteren, ook op de radio.

 21. Martin

  @Jan
  Als je haar niet lekker vindt dan ga maar gauw naar de opticien…

 22. Martin

  En vlug…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.