Hollywoodvrouw Conchita twijfelde flink over Net5-soap

Conchita Leeflang, de nieuwste aan- winst van de realityserie Nederlandse Hollywood Vrouwen, heeft lang getwijfeld over haar deelname aan het Net 5-programma. Dat vertelt de Surinaamse dame in weekblad Televizier. Leeflang was niet direct enthousiast. “Ik moest er goed over nadenken. In de VS hebben we het realityprogramma The Real Housewives of Beverly Hills en dat vind ik echt te veel van het goede. Gelukkig is dit programma anders. Classy, meer een documentaire“, zegt ze.

Uiteindelijk stemde ze toch toe. “Ik had wel een aantal strikte voorwaarden. Zo wilde ik niet bij álles gevolgd worden en bleven sommige privézaken ook echt prive.”

Zoals haar vriend. “Precies. In het verleden heb ik een relatie gehad met Kid Rock en dat was één groot mediaspektakel. Dat wil ik nooit meer meemaken; vandaar dat ik nu slimmer omga met mijn privéleven en dat voor mezelf wil houden. Het gaat om mij, niet om mijn vriend. Onze dochter London zie je wel heel vaak; dat vind ik juist leuk.”

Van de andere Hollywoodvrouwen kende zij vooral Inge al goed. “Inge ken ik al jaren; ze woont in de Hollywood Hills, redelijk dicht bij mij. Toen zij in een van de afleveringen van vorig seizoen bij mij op bezoek kwam, is het balletje gaan rollen en raakte ik in gesprek met de producers.”

Nederlandse Hollywood Vrouwen is elke dinsdag te zien op Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen