‘Geen balans in tv-show Paul de Leeuw’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf denkt dat er nog veel geschaafd moet worden aan het nieuwe programma Pau!l van Paul de Leeuw. Hij vindt dat de balans zoek was. “De nieuwsquiz waarin De Leeuw door vier cabaretiers wordt getest op zijn kennis van de actualiteit is erg leuk. Het zou een programma op zich kunnen zijn. Nu nam het te veel tijd in beslag, zodat gasten Mies Bouwman, Henk Bleker en Frans Bauer inhoudelijk niets konden toevoegen“, zegt hij.

Ook andere items zaten volgens Voller nog niet goed in elkaar. “Een melig publieksspelletje, waarin twee kandidaten strijden om een geldbedrag uit de publieke omroeppot, was eerder verwarrend dan amuserend. Na de eerste uitzending kunnen we hoopgevend stellen dat de ingrediënten er zijn, maar de balans nog niet.

Er zal de komende weken ongetwijfeld geschaafd gaan worden aan Pau!l. Want de strijd is nog niet gestreden. Om met Shaffy te spreken: zing, vecht, huil, bid, lach en werk! Opdat wij weer kunnen bewonderen“, besluit hij.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen