‘Gordon bevriend met Elton John? Ha, iedereen krijgt uitnodiging!’

Gordon heeft een week lang overal geroepen dat hij naar de LA Elton John Oscar Party ging, maar klopt de suggestie wel dat hij bevriend zou zijn met de zanger? Nee, aldus René Mioch.

Gordon en René Mioch © RTL, SBS

Het is een klassiek gevalletje namedropping: Gordon die de hele week overal roept dat hij opnieuw naar een of ander feestje van Elton John gaat. Maar zal de wereldberoemde zanger überhaupt weten wie deze Nederlandse divo is? Welnee, aldus filmkenner René Mioch. Die man nodigt de halve wereld uit voor dat feestje, roept hij in Shownieuws.

Kaarten kopen

René stelt dat er echt helemaal níets bijzonders aan is. “Ik snap niet dat iedereen er zo moeilijk over doet, want ik heb daar ook een uitnodiging voor gehad. Dat krijg je ieder jaar, gewoon per mail.”

Tegen zijn collega Bart Ettekoven: “Als jij, Bart, daar ook graag naartoe wil: je kan gewoon kaarten kopen. Het is voor de AIDS Foundation van Elton. Als je met z’n tienen gaat kost een tafel 55 duizend pond. Als je alleen de afterparty wil bijwonen, dan kost het 7 duizend pond en je steunt daarmee de charity.”

‘Écht niet waar!’

Een vriendin van Gordon, ene Conchita Leeflang, riep in de showrubriek dat ze hem heeft voorgedragen bij Elton. Een leugenachtige meid, aldus René. “Ik weet niet precies wat er hier nu gezegd wordt over dat je eerst voorgedragen moet worden om daar binnen te komen… Nou, dat is écht niet waar.”

Bart: “Er gaat gewoon een mail uit naar heel Hollywood? En als je betaalt kan je komen?”

René: “Absoluut, zeker.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Elton John überhaupt weet wie Gordon is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen