Frank Dane krijgt kritiek na brullen met Gordon: ‘Echt zó vreselijk’

Het is waarschijnlijk de grootste zwakte van 538-ster Frank Dane: dat tenenkrommende geslijm bij impopulaire BN’ers. Nu doet hij dat steeds bij Gordon. “Hij lacht de hele tijd om niks!”

Frank Dane en Gordon © 538, RTL

Radio 538-dj Frank Dane vindt het heerlijk om lekker te klieken met bekende Nederlanders. Als hij met de sterren van ons land aan het bellen is, dan visualiseren de luisteraars gewoon hoe hij bij hen om de nek hangt. Er was een tijd dat de radio-dj zo ongeveer wekelijks verschríkkelijke slijmgesprekjes hield met André Hazes jr. en nu is Gordon aan de beurt.

Persconferentie

Gordon mag om de paar dagen helemaal leeglopen in de middagshow van Frank en hij vertelt dan de raarste dingen, die zwaar ongeloofwaardig zijn. Zo roept hij nu weer dat hij met Sylvie Meis zou hebben gezoend op een of ander feestje van steenrijke patsers, maar daar is volgens de societyster helemaal niets van waar.

Privé-sterjournalist Jan Uriot: “Weer iets raars. Hij heeft gezoend met Sylvie, vertelt hij bij Frank Dane op Radio 538.”

Co-host Jordi Versteegden daarop in de podcast Strikt Privé: “Ja, dat is zijn nieuwe platform waar hij nu wekelijks een persconferentie geeft geloof ik.”

Lachzakken

Jan ergert zich gigantisch aan de houding van Frank en zijn sidekicks, waaronder Jelte van der Goot. Het zijn een stel vreselijke lachzakken bij elkaar, vindt hij. “Nou, daar even over gesproken: wat zitten die kerels toch inderdaad vreselijk te lachen iedere keer. Om niks eigenlijk. Ze lachen hun huig er bij wijze van spreken uit.”

Hij vervolgt: “Maar goed, het maakt mij even niet uit. Het gaat even over die Sylvie. Heb je die wel eens zien zoenen? Dat kan helemaal niet. Als je haar wil zoenen op de wang, dan beschadigt haar make-up. Dat wil ze niet.”

‘Klopt niet!’

Er klopt dus niets van dat zoenverhaal van Gordon, aldus Jan. “We hebben heel veel foto’s met Rafael nog en dan zie je dus dat ze haar wil zoenen en dan doet ze alleen maar die lipjes tuiten. Die valt niet te zoenen deze vrouw.”

“Maar goed, Gordon schijnt het dan gedaan te hebben, maar ik geloof dat het ook een beetje in z’n mond is gelegd hoor door Frank Dane en z’n collega’s.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frank Dane slijmt BN'ers volledig onder. Leuk en gezellig of fout en vermoeiend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen