Heel gênant: Frank Dane geweigerd bij Carré, harde klap voor ego

Frank Dane is gisterenavond keihard geweigerd bij de deur van theater Carré. Hij kon daardoor niet het Gouden Televizier-Ring Gala bijwonen. “Ik was me vergeten aan te melden.”

Frank Dane © Instagram

Wat een keiharde klap voor zijn ego: Frank Dane kwam er gisterenavond bij de deur van theater Carré achter hoe het met zijn sterrenstatus gesteld is. Het antwoord? Niet best. De Radio 538-presentator was zich vergeten aan te melden voor het Gouden Televizier-Ring Gala en hij kwam er mooi niet in. Heel pijnlijk.

Frank geweigerd

Hoe zit het precies? Guido den Aantrekker legt het uit in Shownieuws: “Iedereen die er een beetje toe doet is in Carré, maar één iemand moeten ze daar missen en dat is Frank Dane, onze collega van Radio 538, want wat had hij nou gedaan? Of liever gezegd: níet gedaan?”

De Story-baas vervolgt: “Hij was vergeten zijn uitnodiging te bevestigen, wat moet, want iedereen wil naar dat feest. Er wordt gevochten om een stoel. Dus wat gebeurt er? Hij komt daar bij die deur, in vol ornaat, met allerlei collega’s. Zelfs onze collega Airen was erbij. En hij werd gewoon botweg geweigerd. Hij mocht niet naar binnen.”

Terug naar huis

Frank had zich helemaal voor niets opgedoft. “Dan kun je roepen inderdaad: ‘Ik ben Frank Dane’, maar dan zegt zo’n man: ‘Ja, dat kunnen we allemaal wel zeggen.’ Hij kwam er gewoon niet in, dus hij is onverrichte zaken weer naar huis gegaan”, aldus Guido.

Collega Manuel Venderbos: “Had dit ook gebeurd als dit André van Duin was geweest?”

Guido: “Nou, ik denk het eerlijk gezegd niet.”

Supergewild

Guido snapt het ook wel dat de beveiliger Frank heeft geweigerd. “Je zal maar net een portier hebben die zijn werk – misschien ook wel terecht in deze dagen – heel erg serieus opvat.”

Anouk: “Het is ook supergewild om daar naartoe te gaan, dus als jij je niet aanmeldt dan gaat je stoeltje heel snel naar iemand anders…”

Instagram

Een teleurgestelde Frank bij Carré:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frank Dane geweigerd bij Televizier-gala. Terecht of flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen