André Hazes jr. serieus boos op Frank Dane na Van der Valk-grap

André Hazes jr. was in de zomer even serieus klaar met Frank Dane vanwege een pikante grap over korte bezoekjes aan Van der Valk. “We hebben toen wel bijna ruzie gehad.”

André Hazes jr. en Frank Dane © RTL

Eigenlijk wordt André Hazes jr. het liefst gewoon continu naar de mond gepraat. Hij is boos op alles en iedereen die niet goed genoeg met hem meebeweegt. Zo heeft hij een levenslange boycot ingesteld tegen Wilfred Genee omdat hij hem ‘junior‘ blijft noemen en was hij boos op Humberto Tan na wat kritische vragen over zijn ellendige familie.

Ruzie met Frank

Hoe zit dat met Frank Dane? Hij geeft André bij elk optreden in zijn radioshow een ondraaglijke slijmdouche. “Wij hebben nog nooit ruzie gehad, hè?”, vraagt hij hem nu in zijn middagshow op Radio 538.

André corrigeert hem: “Wel bijna.”

Frank geeft toe: “Ja, wat dan? Nou ja, bijna, ja. “

André: “Bijna wel. Oké, luister. De vorige keer, dus niet gisteren maar die keer ervoor, toen gingen we bijna te ver.”  

‘K*t, waarom?!’

Frank: “Wat deed ik niet goed? Ik ging te ver door? Ik ging te lang door?”

André: “Het was van: ‘Hoe is het in je eigen huis? Lekker, hè? Dan hoef je geen Van der Valk meer te boeken, hè?’ En ik: ‘Ja, haha, dat klopt.’ En ik denk achteraf: k*t, waarom zeg ik dat?”

Frank: “Ja, dat is waar, maar ik heb eigenlijk geen grens als jij er bent. Ik kan alles vragen, want bij Dré komt het toch wel goed terug. We hebben het toen overleefd.”

Van der Valk-grap

Oké, waar gaat het hier precies over? André en Frank, mediaboezemvrienden van elkaar, hadden in juli een onderonsje op de radio waarin het ook even over zijn nieuwe woning ging.

De radio-dj maakte toen een wel héél merkwaardige opmerking, alsof hij iets weet van André dat het grote publiek niet weet. “Je hoeft nu niet meer voor een uurtje in te checken bij Van der Valk.”

André daarop, zo snel als het licht: “Nee, dat is ook wel lekker, ja.”

Vreemdgaan

Frank moest lachen om dat iets te eerlijke antwoord: “Ja, maar je moet een plekje hebben. Toch?”

Pas toen besefte André dat het niet zo handig is om dit op de nationale radio te bespreken: “Ja… Ik ehh… Voor wat moet ik nou weer een plekje hebben dan?”

André is inmiddels monogaam. Althans, dat zegt hij. De zanger slaapt echter niet meer samen met zijn knipperlichtliefje Monique Westenberg. Hij ziet haar ook maar twee dagen per week. “Als ik daar slaap, dan slaap ik nog steeds niet met haar in één kamer. We doen dat heel rustig voor Dré.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr.: terecht boos of licht ontvlambaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen