Frank Dane op tv heel vals tegen Sylvie Meis: ‘Handen omhoog!’

Frank Dane heeft live op televisie heel erg vals gedaan tegen Sylvie Meis. Hij vroeg aanwezigen hun hand op te steken als ze denken dat haar nieuwe relatie binnen no time zal stranden.

Sylvie Meis en Frank Dane © YouTube, RTL

Sylvie Meis heeft weer eens een nieuwe liefde en, hoe verrassend: hij is multimiljonair. Het betreft Wim Beelen, qua uiterlijk een soort uit de kluiten gewassen versie van de koning. Hij is bekend van het sloopbedrijf Beelen, maar dat is nu verkocht. En dat komt goed uit, want Sylvie heeft na die tassenroof wel behoefte aan een nieuwe Hermès Birkin Bag.

155 miljoen euro

Quote-baas Paul van Riessen mocht gisterenavond over die meneer vertellen in zowel RTL Boulevard als Shownieuws. “Wim Beelen is een hele rijke ondernemer, dus een vertegenwoordiger van de Quote 500. 155 miljoen is hij goed voor, plaats 360. Hij heeft z’n vermogen verdiend eerst in de sloperij, daarna is hij in het vastgoed gegaan.”

En nu is die Wim bezig met de ontwikkeling van een heel groot centrum van superjachten. De grote vraag is: hoe is hij opeens aan Sylvie gekomen? Kan zij iemands banksaldo ruiken?

Mayonaise

Nee, het was een toevallige ontmoeting, aldus Paul. “Wat ik heb begrepen is dat ze elkaar ontmoet hebben in een restaurant en dat Sylvie een gerecht geserveerd kreeg met mayonaise, dat ze zei: ‘Dat eet ik natuurlijk helemaal niet’, en dat Wim aan een tafeltje verderop zat en zei: ‘Ik wel! Dus die is voor mij!’ Dat ze zo aan de praat zijn gekomen.”

De vonk sloeg al snel over, weet hij. “Wim Beelen heeft onder meer een 42 meter lang jacht: Lucky Us. Hij heeft z’n privéjet net verkocht, dat is jammer. Dan moeten ze toch weer met Transavia. Verder woont hij natuurlijk aardig, rijdt hij aardig en zit hij goed in de kleren.”

Frank Dane gemeen

Het is overigens niet zo dat Sylvie echt een rijke vent nodig heeft, aldus Paul. “Sylvie heeft het helemaal niet nodig, want die is prima in staat om haar eigen centen te verdienen met een vermogen van 14 miljoen en dat is natuurlijk alleen maar meer geworden.”

Sylvie heeft daarnaast ook het vermogen om te kwartetten met al haar lovers. En daar maakt RTL Boulevard-ster Frank Dane een heel gemene opmerking over. “Handen in de lucht als je denkt dat dit geen jaar gaat duren deze relatie!”

Rob Goossens steekt zijn hand op, de rest niet.

Beetje lullig

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks vindt het wel een beetje flauw dat overal Wims vermogen wordt uitgelicht. “Is het niet een beetje lullig dat er nu overal wordt gezegd van ‘Quote 500’, ‘Quote 500′?

Nee, vindt collega Bart Ettekoven. “We duiken altijd in het leven van de nieuwe liefde en de vorige keer ging het over de kunst en wie die Nicolas was. Nu gaat het over deze man en dan kun je er niet omheen dat hij natuurlijk wel gewoon goed is voor 155 miljoen en op nummer 360 staat in de Quote.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Krijgt u de kriebels van Sylvie Meis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen