Evert Santegoeds bijt zich vast in Yvonne: ‘How low can you go!’

Evert Santegoeds laat zijn roddelcollega Yvonne Coldeweijer alle hoeken van de kamer zien nu ze juice verspreidt over zijn Roelvink-vrienden. “How low can you go! Dit is niet netjes…”

Yvonne Coldeweijer en Evert Santegoeds © NPO, SBS

Het track record van Yvonne Coldeweijer is indrukwekkend, maar de spion die ze heeft gesproken over Dave Roelvink lijkt vooralsnog niet zo goed ingevoerd. De BN’er-zoon heeft op een vrij geloofwaardige manier uiteengezet waarom de roddels over hem niet kloppen. We zagen hem op een gegeven moment zelfs op de nationale tv in een potje pissen.

Kolderweijer

Usual suspects als Heleen van Royen en Fajah Lourens gaan ondertussen lekker los op Yvonne, maar ook Roelvink-familievriend Evert Santegoeds doet fanatiek mee met het bashen van de juicekoningin. “Ik vind dat Dave heel overtuigend reageerde op alle commotie veroorzaakt door Yvonne Kolderweijer”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Evert heeft Yvonne dus de bijnaam ‘Kolderweijer’ gegeven. “Ja, ze slingerde het ene na het andere verhaal over Dave de wereld in en het ene na het andere verhaal dat niet bleek te kloppen. Dat heeft hij keurig allemaal weerlegd en dan vind ik: hoe low can you go, Yvonne Kolderweijer, als je dan ineens gaat zeggen: ‘Ja, zo’n drugstest stelt niks voor!’”

Niet netjes

De Privé-baas, die Dave laatst nog sprak op hun gezamenlijke sportschool, vindt zo’n drugstest wél geloofwaardig. “Het is gewoon niet netjes, vind ik. Hij is zo vriendelijk om haar niet voor de rechter te slepen, wat altijd nog kan gebeuren, begreep ik, en ja, dan denk ik toch: neem je verlies.”

Yvonne moet gewoon rectificeren, vindt Evert. “Ja. Zeg: ‘Stom van die showroom en stom van dat huis dat een huurhuis bleek te zijn en stom dat ie niet ’s nachts voor de deur stond te schreeuwen’, maar het enige dat zij eruit pikt is iets waarover ze nog meer twijfel kan zaaien. En dat is op z’n minst gezegd niet erg netjes.”

Rijk der fabelen

Het is volgens Evert allemaal onzin wat er uit Yvonne komt. “Zij blijft zeggen dat er van alles aan de hand is met hem, terwijl ze geloof ik vijf punten noemde waarvan er al vier naar het rijk der fabelen zijn verwezen. En aan die verslaving heeft hij ook alles gedaan om te laten zien dat het niet zo is.”

“Nu is het dan weer: ‘Ja, hij was in Duitsland in een kliniek.’ Al zou het zo zijn… Sober is sober. Wat er voor nodig is om hem sober te houden is aan hem. Hij heeft in elk geval niet staan schreeuwen bij z’n vrouw of hun zoontje in gevaar gebracht. Daar gaat het om en daar zou ze zo langzamerhand van moeten zeggen: ‘Dat had ik niet moeten zeggen.’”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen