Johan Derksen beetje Angela de Jong-moe: ‘Ze is mijn type niet’

Het valt op dat Johan Derksen steeds minder geduld heeft als het op Angela de Jong aankomt, vooral sinds haar pittige columns over zijn ouderwetse denkbeelden. “Ze is mijn type niet!”

Angela de Jong en Johan Derksen © SBS 6

Angela de Jong is regelmatig heel erg fel over de uitspraken die Johan Derksen doet over seksueel grensoverschrijdend gedrag en wangedrag op de werkvloer. Ze veegt in haar columns steevast compleet de vloer met hem aan. Zo schreef ze laatst over hem: “Al die oude bokken die hardnekkig weigeren om hun hoofd uit hun harige reet te trekken!”

Johan smelt weg

Hoe dan ook: het is belangrijk om Angela aan boord te houden als vaste gast in VI, omdat het programma hecht aan vrouwelijke gezichten tussen al dat testosteron aan tafel. “Maar kunnen wij ook verder met mevrouw Stallaart dan?”, vraagt Wilfred Genee zich af in de uitzending van gisterenavond.

Het dubieuze programma van Eveline Stallaart, Married At First Sight, ligt onder vuur omdat iedereen elkaar daar achter de schermen de tent uitvecht vanwege tegengestelde belangen. Johan: “Ik heb mevrouw Stallaart er al een keer op aangesproken, maar die heeft een verpletterende glimlach en dan smelt ik hier weer weg.”

Klaar met Angela

Het vlees van Johan is zwak, meent Wilfred. “Dan ben jij opeens alles kwijt, hè? Dat heb je vaker als dames aan tafel zitten. Dan is al jouw weerstand opeens verdwenen. Behalve… Behalve bij Angela de Jong! Ik weet niet wat het is met dat huisvrouwtje van jou, maar dan gaat het even mis, hè, over het algemeen.”

Ja, met Angela is Johan nu wel een beetje klaar, geeft hij eerlijk toe. “Wij hebben geen match, nee.”

Wilfred lachend: “Nee, dat gevoel heb ik ook wel eens.”

Huisvrouw

Johan voegt daar wel een compliment aan toe. “Ik vind wel dat ze heel belangrijk is voor het AD en ze moet ook blijven met die eigenwijze huisvrouwenmeninkjes van d’r, maar er is geen match. Dat is mijn type helemaal niet en ik zal ongetwijfeld haar type niet zijn.”

Wilfred: “Wat is jouw type dan eigenlijk?”

Ellie Lust

Daar heeft Johan geen antwoord op paraat. “Wat is mijn type? Ik zou het zo niet kunnen zeggen, maar ik hou bijvoorbeeld niet van vrouwen met hoge hakken en jurken, maar meer met tennisschoenen en een spijkerbroek.”

“Ik ben ook de enige in Nederland die houdt van vrouwen met kort haar. Ellie Lust? Bijvoorbeeld. Als Ellie echt hetero was en nymfomane, dan was ze welkom!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen begint na Eus ook Angela te bashen. Welke vaste gast ziet u liever behouden voor VI?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen