Waar is filmpje van stoute Sieneke? ‘Begrijp dat men vragen heeft’

Sieneke Peeters is ontzettend geschrokken dat haar echtgenoot Jan Baum nu óók de weg naar de media weet te vinden. Hoe zit het met dat stoute filmpje? “Ik begrijp dat men vragen heeft.”

Sieneke Peeters © Instagram

Ze werd in 2010 uit het niets onder de bolhoed van Vader Abraham vandaan getrokken: de ietwat burgerlijke zangeres Sieneke Peeters. Met haar stijve jasjes en kapsels leek ze al op een look-a-like van Marianne Weber toen ze nog begin twintig was. Oftewel: iemand waarvan je nou niet bepaald verwacht dat daar óóit juice uit geperst zou kunnen worden.

‘Er is een filmpje’

Niets is minder waar… Sieneke ligt in een heel nare vechtscheiding met Jan Baum, maar zat vorige week in de Privé mooi weer te spelen. Alsof Jan en zij het allemaal zo goed regelen voor henzelf en de kinderen. “Wat een slang”, riep hij thuis op de bank toen hij dat interview las. Een uur later hing hij bij de redactie van Evert Santegoeds aan de lijn.

Jan loopt deze week in de nieuwste Privé he-le-maal leeg over hoe naar Sieneke in het echte leven is en dat zij hem gewoon keihard bedrogen heeft. Sterker nog: daar is volgens hem ook beeldmateriaal van. “Daarop zie je mijn ex met iemand anders weggaan van een locatie. Dat was een klap in mijn gezicht”, zegt hij.

Stoute Sieneke

Stoute Sieneke toch… Op televisie altijd in die keurige jasjes, achter de schermen een wild beest. Die onthullingen van Jan alsof ze een of andere maneater is zijn natuurlijk niet goed voor haar imago. Ze komt bij Shownieuws dan ook met een heuse verklaring. “Ik begrijp dat de suggesties van Jan de nodige vragen oproepen.”

Hartstikke fijn, maar wat is er van waar? “Over een ding wil ik heel duidelijk zijn, tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan en heb ik ook nooit behoefte gehad om dat te doen. Het overige bespreek ik met Jan, privé, zoals dat in mijn ogen hoort. Verder laat ik het hierbij.”

Raar verhaaltje

Hè, wil Sieneke dit nou allemaal ineens privé gaan bespreken met Jan? Dat is toch niet de bedoeling? We zitten er net lekker in met z’n allen. Dit schreeuwt om een vervolg, vindt ook Privé-baas Evert. “Dit vind ik op zich wel een raar verhaaltje, want hij zegt dat hij allerlei aanwijzingen heeft dat zij wél vreemdging.”

“Ze had etentjes met mannen die ze niet vertelde aan hem en daar waren ook video-opnamen van. Als je dan nu zegt: ‘Tijdens mijn huwelijk ben ik niet vreemdgegaan’, en er gaan ook nog eens geruchten dat er al een nieuwe man in je leven is, dan is dat ook nog wel het doorvragen waard.”

Meneer Jeffrey

Heeft Evert dat gedaan, dat doorvragen? Ja, hij zit er bovenop. “Dat hebben we inderdaad gedaan toen ons bekend werd om welke man het zou gaan.”

Met wie Sieneke allemaal ondeugende avontuurtjes zou beleven? Jeffrey Heesen, een ander Muziekfeest op het Plein-achtig type. Is hij het die op die camerabeelden met Sieneke staat? Ging ze vreemd met hem? Beide partijen ontkennen, maar één ding is zeker: dit verhaal krijgt een staartje…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sieneke een wolf in schaapskleren is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen