Evert Santegoeds lacht om radioplannen Gordon: ‘Kan hij niet!’

Evert Santegoeds vindt het lachwekkend dat Gordon plannen heeft om een ochtendshow te gaan maken op de radio. “Ach, dat kan hij toch helemaal niet. Hoe dan!”, roept de Privé-baas.

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Gordon zegt dat er een plan is om hem terug te brengen op de radio. “Ik vind radio eigenlijk het allerleukste. De roddel ging. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet ben benaderd door Radio 10, maar wel door een andere zender. Daar zijn we op dit moment mee in gesprek”, zei hij van de week tijdens een radio-interview met Mischa Blok.

Dronken op werk

Op de vraag of het om de nieuwe zender JOE, het zusje van Qmusic, gaat, antwoordt Gordon: “Hahaha. Maar ja, ik zou het wel heel leuk vinden.”

Vroeger heeft Goor ook al radio gemaakt. “Het was niet zo heel kort, hè? Ik heb drie jaar lang die ochtendshow gedaan, schat. Om kwart over vijf mijn nest uit. O my god. Hahaha. Ik ging soms echt dronken de studio in ook! Als ik daar nog aan terugdenk… En ik was natuurlijk de vaste vervanger van Edwin Evers toen hij op vakantie ging.”

Beter dan Evers

Gordon was beter dan Edwin Evers. Vindt hij zelf. “Ja, dat werd zó goed ontvangen dat ze dachten: laat Evers maar thuis! Zo was het inderdaad.”

Waarom is hij met die ochtendshow gestopt? “Ik trok het niet meer om zo vroeg m’n bed uit te gaan en die andere carrières ernaast te doen. Ik had én radio én televisie én horeca én m’n zangcarrière.”

‘Dat kan hij niet!’

Dit is precies de reden waarom het niet gaat werken met Gordon op de radio, aldus Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé. “Ach, dat kan hij toch helemaal niet, een ochtendshow maken. Hoe dan? Dat gaat één week goed, de tweede week heeft-ie een sjaal om en de derde week is-ie ziek. Dat heeft hij al eens geprobeerd.”

De Privé-baas schamper: “Hij is beter dan Edwin Evers, zegt-ie dan ook nog zelf, over die drie keer dat hij er zat. Het is allemaal niks geworden. Hij heeft die discipline toch niet om elke ochtend om vijf uur op te staan?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe lang denkt u dat Gordon een ochtendshow zou volhouden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen