Jochem Myjer óók voor juicebus geduwd: ‘Gedrag om te janken’

Jochem Myjer is een van de meest likeable cabaretiers van het land, maar volgens Yvonne Coldeweijer is hij óók al een stuk vreten. “Zijn gedrag is écht om te janken”, aldus de juicekoningin.

Jochem Myjer en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Het is bij geliefdere BN’ers altijd even extra schrikken, maar als Yvonne Coldeweijer met juice over iemand komt, dan is het in de meeste gevallen wel gewoon waar. En volgens de juicekoningin is ook cabaretier Jochem Myjer een zéér discutabel type als het aankomt op integriteit en echtelijke trouw. Want die nieuwe vriendin van hem? “Die is niet zo nieuw…”

Vreemdgaande Jochem

Jochem heeft op Valentijnsdag, dik een jaar nadat hij zijn scheiding bekendmaakte, een fotootje geplaatst op Instagram van zijn museumbezoek. Wat we op die foto zien? Het schilderij van het Meisje met de Parel én de nieuwe vriendin van Jochem. “Twee liefdes op 1 foto! Happy Valentine. Een nieuwe lente, een nieuw begin”, stond erbij.

De nieuwe vriendin van Jochem is van achteren gefotografeerd, maar Yvonne is er via spionnen achtergekomen wie deze griet precies is: ene Linda van G. Ze laat op haar juicekanaal zien dat de twee ook al op een fotootje uit 2013 staan. “Deze meid schijnt een groupie te zijn, waar Jochem jaaaren mee vreemdging.”

Naar binnen in Deurne

Die Jochem is dus gewoon een schuinsmarcheerder, aldus Yvonne. “Ze kennen elkaar uit het theater waar zij werkte, maar een buurtspion heeft hem vaak genoeg ’s avonds laat bij haar naar binnen zien gaan in Deurne. En ja, toen was hij nog getrouwd. Klein dorpje hè, daar zien ze alles.”

Het is weer de zoveelste BN’er die volgens Yvonne niet te vertrouwen is. “Zo jammer weer, dit. Fijn dat het haar gelukt is. Denk dat je ‘m nu mag hebben, meid. 👍”

Smeerpijp

Yvonne laat vervolgens een spion aan het woord die stelt dat Jochem een hele foute man is: “Ik maakte vroeger hotelkamers schoon waar hij na shows sliep, altijd gebruikte condooms gevonden. 🤢 Hij nam gewoon groupies mee. Smeerpijp is het.”

Ongelooflijk, reageert de juicekoningin. “Noohhhhh. 😫 Janken dit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat BN'ers moeten kunnen vreemdgaan zonder dat dit op juicekanalen belandt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen