Onbegrip voor Jamie Vaes: ‘Ze wíl kennelijk klappen van Lil’ Kleine’

Er heerst in de media groot onbegrip voor het besluit van Jamie Vaes om haar verloofde Lil’ Kleine tóch weer in de armen te vliegen, ondanks de vermeende mishandeling van afgelopen weekend op Ibiza.

Jamie Vaes © YouTube

Een anonieme vriendin van Jaimie Vaes zag het gisterenmiddag in De Telegraaf al aankomen. Die zag het niet gebeuren dat de realityster definitief een streep zou zetten onder haar vermeend gewelddadige relatie met Lil’ Kleine. “Dat heeft ze ook wel vaker gezegd en dan ging ze toch weer naar hem terug. Ze is verslaafd aan die gozer.”

Schuld van de media

Jaimie en Lil’ Kleine maakten gisterenavond laat in een gezamenlijk statement inderdaad bekend dat ze heel erg veel van elkaar houden en dat de media het allemaal hebben opgeblazen. Doodvermoeiend, vindt Angela de Jong het. “Het was natuurlijk allemaal de schuld van de media. En van de politie, die zich er gewoon niet mee had moeten bemoeien.”

De opiniesite GeenStijl heeft inmiddels het idee dat Jaimie klappen wíl krijgen van de rapper. “Vriendin Lil’ K. wil ook in de toekomst klappen krijgen van Lil’ K”, kopt de website. “Stel komt na geweldsexplosie van kneusje met een draak van een verklaring.”

Titanic

Privé-baas Evert Santegoeds leest vaak de kritiek dat de media Lil’ Kleine niet hard genoeg zouden aanpakken. “Media wordt weleens verweten een duistere kant van Lil Kleine te weinig te belichten, maar het is Jaimie die elke keer teruggaat naar de man die zij beschouwt als de liefde van haar leven”, schrijft hij.

Het is een ramp in ontwikkeling, aldus Evert. “Je ziet de Titanic op de ijsberg afvaren, maar vrienden, familie en iedereen staan machteloos als Jaimie zelf niet het roer omgooit.”

Jeugdzorg

Als Jaimie niet weggaat bij Lil’ Kleine, dan is hun kindje uiteindelijk het grootste slachtoffer, vindt Angela de Jong van het AD. Ze hoopt daarom dat Jeugdzorg de berichtgeving ook heeft meegekregen. “Dat twee volwassenen elkaar de vernieling in helpen, mijn zegen hebben ze. Maar er is hier ook een klein kind in het spel.”

Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie, vindt het vooral erg dat zij nu als een slechte moeder wordt afgeschilderd. “Het is vreselijk wat haar nu overkomt. Dat dit al gebeurt is één ding, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder is een ander ding.”

“Ik ken Jaimie als iemand die leeft voor haar kindje. Lio is haar alles.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen