Vriendin Tim Hofman waant zichzelf mode-influencer: ‘Veel op tv’

Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman, is momenteel naar eigen zeggen ontzéttend druk met tv-opnames en daarvoor heeft ze een nieuwe garderobe aangeschaft. “Zonder logootjes.”

Lize Korpershoek en Tim Hofman © Instagram

Het is onduidelijk bij welke tv-opnames Lize Korpershoek precies betrokken is, maar het is wél duidelijk dat ze daar in elk geval geen budget meer hadden voor een stylist. De vriendin van Tim Hofman laat in haar Insta-stories uitgebreid zien welke setjes ze heeft aangeschaft en het wordt direct duidelijk waar ze is wezen shoppen: de jaren vijftig.

Lize Plessen

Lize is er maar druk mee. “Ik zit momenteel doordeweeks in best wel intense tv-programma-opnames. Wat dat is hoor je later wel, maar als je op tv bent mag je natuurlijk geen logo’s op je kleding hebben, dus ben ik op zoek gegaan naar kleding waar geen logo op zit.”

Ze vervolgt: “Ik heb net wat binnen dingen en nu ga ik het geheel buiten karakter – welkom bij mijn fashion channel – eventjes proberen te laten zien.”

Outfit reveal

Lize trekt op een gegeven moment een oranje outfit aan. “Oké, ik vind het een heel leuk shirt, echt heel leuk, alleen er zit dus toch één klein logootje op, dus daar moet ik even iets op verzinnen. Misschien kan ik er iets overheen naaien ofzo, ik weet het niet. Maar goed, klaar voor de outfit reveal? Daar gaan we.”

Ze is er erg tevreden over: “Ja, dit is hoe ik mezelf graag zie. Klaar voor de jungle. Ja, het is wel echt een heel mooi broekje. Je kan hem ook nog omslaan… Nou, jongens…”

Niks meer aan doen

Even later staat Lize weer in een groene outfit. Nou ja, ze zit, want dat schijnt beter te zijn voor het licht. “Ik vind het zeer gezellig. Ik ben gaan zitten, dat is iets beter voor het licht. Ja, zeer gezellig. Losse top, strakke broek, niks meer aan doen.”

Ah, niks meer aan doen, zegt ze. Kan iemand bij RTL het programma De Modepolitie nieuw leven inblazen? Deze stories van Lize zijn namelijk niet bedoeld als grap of persiflage.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u benieuwd waar Lize Korpershoek haar kleding vandaan haalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen