‘Rachel Hazes uitgelachen door voltallige publiek Peter Pannekoek’

Rachel Hazes is uitgelachen door het voltallige theaterpubliek van Peter Pannekoek. Hij maakt in zijn cabaretshow dankbaar gebruik van de kroketrel. “Iedereen heeft erover gelachen!”

Rachel Hazes en Peter Pannekoek © NPO, RTL

Het is een van de absurdste rechtszaken in de geschiedenis van de Nederlandse showbizz: de zaak waarin Rachel Hazes eiste dat ze geen ‘gecremeerde kroket’ meer genoemd mag worden. Ze slaagde erin, maar het kwam zó als een boemerang in haar gezicht terug, dat de zongebruinde rookwolk dat verbod inmiddels weer heeft ingetrokken.

La Kroketta

Peter Pannekoek maakt daar dankbaar gebruik van. Hij staat momenteel in het prestigieuze theater Carré en maakt daar dankbaar gebruik van de kroketrel, verklapt een spion van Yvonne Coldeweijer.

De spion in kwestie verklapt: “Vanavond (maandagavond, red.) bij de show van Peter Pannekoek in Carré geweest. Hier werd Rachel als gecremeerde kroket genoemd, heeft iedereen heerlijk over gelachen! Haha.”

Yvonne: “Hahaha echt! Wat leuk. Wat zei hij erover?”

Lekker frikandelletje

Dan verklapt de Yvon-spion de context. “Het was in de context dat oudere mannen met een talent niet worden aangekeken als ze met een veel jongere vrouw gaan. Dat Rachel vroeger misschien een lekker frikadelletje was, maar nu toch echt een gecremeerde kroket.”

Yvonne: “Hahahaha.”

Niet leuk

Niet leuk, vindt Guido den Aantrekker het ongetwijfeld. De aardse beschermengel van Rachel staat continu voor haar op de barricades. “Ze wordt vrijwel dagelijks gekielhaald en beschuldigd door mensen die zelf alles uit de media halen”, foetert de Story-hoofdredacteur in Metro. “Het is een vrouw met passie en temperament.”

Nooit zal hij Rachel laten vallen. “Met Albert Verlinde ben ik nog de enige die respect voor haar heeft.”

Arm eraf

Het beeld dat Rachel een inhalige vrouw is die niets om haar kinderen geeft klopt volgens Guido niet. “Ik heb haar nog nooit op een onwaarheid kunnen betrappen, nog niet op het minste leugentje om bestwil. Ze hakt liever haar arm eraf dan dat ze een naaste zou benadelen: ook haar eigen kinderen.”

Gelukkig beoordeelt Rachel zélf wat onder ‘benadelen’ valt. Scheelt weer wat bloederige taferelen…

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen