Britt Dekker krijgt kerstklap van Dries Roelvink: ‘Blijft een typetje’

Britt Dekker krijgt deze kerst een flinke verbale klap uitgedeeld door Dries Roelvink. Hij is het eens met de kritiek van Wilfred Genee dat ze niet meer zo spontaan is én doet er een schepje bovenop.

Britt Dekker en Dries Roelvink © SBS, NPO

De 30-jarige Britt Dekker omringt zich met partijen en personen die geen lekker imago hebben en dat straalt steeds meer op haar af. Zo vindt Wilfred Genee dat ze zich wel heel erg als een ster begint te gedragen. Om die reden is ze zelfs niet eens meer welkom aan tafel bij Vandaag Inside. “Ze zegt toch niks“, vindt Johan Derksen.

Dries sloopt Britt

Dries Roelvink laat in een korte reactie weten dat hij het daarmee eens is. Als onderdeel van het Story-prominentenpanel antwoordt hij dat ze inderdaad niet meer zo spontaan is als in het begin van haar carrière. “Nee”, zegt hij resoluut. En dan: “Ze speelt al jaren een typetje waar veel mensen intrappen. Ik niet!”

Collega-artiest Marga Scheide denkt ook dat Britt te veel haar oren laat hangen naar wat Talpa wil. “Er hang nu te veel vanaf qua carrière, dat maakt haar afhankelijk van haar baas.”

Spontane flapuit

Gelukkig voor Britt is het merendeel van het Story-prominentenpanel wél lovend over haar. Eén van hen is Rob Geus. “Ze blijft die spontane flapuit”, zegt hij.

En Wolter Kroes: “Voor mij blijft ze een leuke Noord-Hollandse verschijning met humor.”

De mening van andere BN’ers als Bobbi Eden en Johan Vlemmix kunt u lezen in de nieuwste Story.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na al die jaren Britt Dekker: denkt u nog steeds dat ze een rol speelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen