Evert Santegoeds aangevallen door Story na Marco Borsato-blunder

Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker vechten elkaar weer eens de kiosk uit. De baas van Story vindt dat zijn concullega van Privé zijn feiten niet op orde heeft. “Hij is slecht geïnformeerd!”

Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker © Shownieuws

Er is al jaren sprake van een soort koude oorlog tussen Privé-baas Evert Santegoeds en Story-baas Guido den Aantrekker. Medio 2019 was Guido woest over primeurs die Evert voortdurend van hem zou stelen en in 2020 riep hij dat de Privé een slecht blad geworden is: “Het lijkt wel of Evert er geen zin meer in heeft. De fut is eruit.”

Evert-Guido-oorlog

Guido schroomt zich niet om zich in de media vernietigend uit te laten over de Privé. “Ik heb net zijn cover weer gezien en dan denk ik: ja, slechte cover. Dat doen wij toch echt wel een stukje beter”, klinkt het dan.

Maar ook Evert kan er wat van. Toen een kandidaat van de miniatuurshow Klein Maar Fijn anderhalf jaar geleden een miniatuurversie van de Story maakte, reageerde Evert verbaasd. “Dat ís al een klein blaadje, toch?”

En zo gaat het maar door. Dan roept Evert weer dat Guido nooit primeurs heeft en dan beschuldigt Guido Evert weer van jaloezie. Twee maanden geleden noemde Evert Guido nog een sore loser.

Borsato-blunder

Nu is Guido aan zet. Hij vindt het lachwekkend dat Evert twee weken geleden riep dat Marco Borsato in z’n eentje op een motorvakantie naar Italië is gegaan. Het nieuws werd al snel ontkracht door Yvonne Coldeweijer, die sprak van fake news. “Stalko is toch echt gewoon in Nederland 😂.”

Guido’s tijdschrift Story geeft Evert nu nog even een trap na. “Niet in Italië, zoals kennelijk slecht geïnformeerde media met droge ogen beweerden, maar in de omgeving van zijn penthouse in het centrum van Alkmaar was Marco Borsato (…) te vinden op zijn motor.”

‘Geen idéé!’

Evert zit er ook al naast in het Hazes-dossier, meent Guido. Volgens Evert zijn André Hazes jr. en Monique Westenberg een huwelijk aan het plannen en dreigt André het contact met zijn moeder Rachel te verbreken als ze Monique blijft bekritiseren. “André heeft duidelijk gemaakt dat hij een keuze heeft gemaakt.”

Guido vindt het lachwekkend. “Haha, blijft heerlijk als de ‘concurrentie’ werkelijk geen idéé heeft van hoe het werkelijk zit. Ga zo door, zou ik zeggen 😀”, twittert hij.

Heeft hij nog een tip voor de lezers van Evert? “Lees gewoon elke week Story – meer hoef je niet te weten 😉.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen