Frans Bauer gooit appelmoes op al zijn eten: ‘Ook op de Chinees’

Frans Bauer gooit appelmoes op al zijn eten, zelfs op de gerechten die hij bij de Chinees haalt. Dat vertelt de volkszanger in een vraaggesprek met de publieke omroep. “Echt waar.”

Frans Bauer © Instagram

De NPO heeft ook een kanaal waarop muziek van allerlei volkse types wordt gedraaid: Sterren NL. Frans Bauer is in dit genre een van de allergrootste sterren en daarom onderwerpt het station hem aan een uitgebreid interview. Hierin bekent de volkszanger dat hij appelmoes op ál zijn eten gooit.

Appelmoes

Presentatrice Emilie Sleven onderwerpt Frans aan een pittig vragenvuur. “Wat vinden jij en Maris zo ontzettend lekker uit Nederland dat jullie, als jullie straks weer op vakantie mogen gaan, mee in de koffer nemen?”

Frans openhartig: “Nou, dat zijn drie dingen. Hagelslag, dan gaat mijn aardbeienjam die gaat mee, serieus, en – je zal het niet geloven: mijn appelmoes. Ja, echt waar. Mijn appelmoes.”

‘Nou kappen!’

Emilie: “Maar waar eet je die appelmoes allemaal bij?”

Frans: “Bij alles. Ik kan niet eten zonder appelmoes. Ik ben de enige Nederlander waarschijnlijk die ook appelmoes op zijn Chinese eten gooit.

Emilie: “Nou kappen!”

Frans: “Nee, echt waar. Echt. Ik krijg het niet weg anders.”

Fragment

De onthulling van Frans:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Babi pangang met appelmoes. Lekker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen