Jandino Asporaat reageert niet op beschuldigingen juicekanaal

Jandino Asporaat is overduidelijk niet van plan om te reageren op de beschuldigingen van Juice Channel. De komediant is volgens het juicekanaal niet de familieman die hij lijkt te zijn.

Jandino Asporaat © Instagram

BN’ers gaan bovengemiddeld vaak vreemd en zelfs de sterren die voortdurend te koop lopen met hun familieleven blijken niet altijd te vertrouwen. Garen spinnen bij het imago van een familieman, maar ondertussen keihard vreemdgaan: zodra dat uitlekt zien BN’ers hun gunfactor vaak decimeren, denk aan Marco Borsato en Humberto Tan.

‘Jandino niet trouw’

Iemand die ook in dat rijtje past is volgens Juice Channel de luidruchtige mediapersoonlijkheid Jandino Asporaat. Hij is een dikke week geleden op het juicekanaal beschuldigd van vreemdgaan. “Ook hij is niet trouw in zijn relatie en heeft volgens bronnen vast contact met een andere dame”, klonk het.

Het zou gaan om ene Robyn, die hij zou hebben ontmoet op Curaçao. “Ze heeft een aantal dagen geleden deze story gepost (zie artikelfoto) waarop te zien is dat ze backstage staat bij de show van Jandino.”

Robyn verdwenen

Na deze publicaties is Robyn volledig verdwenen van social media. Ondertussen heeft Juice Channel sindsdien nog veel meer geruchten gedeeld waarin Jandino, vrouwelijke studenten en Curaçao een rol spelen.

Aangezien Jandino is getagd in deze stories van het juicekanaal, kan het bijna niet anders dan dat hij de roddels heeft meegekregen. En anders wel via Robyn, die door de geruchten dus van Instagram is verdwenen. Hij kiest er kennelijk bewust voor om er verder geen ruchtbaarheid aan te geven.

‘Veel meer dm’s’

Juice Channel komt vandaag kort terug op de juice over Jandino. “Ja, vorige week hebben wij hier natuurlijk een juicy verhaal over gedeeld. Jandino heeft schijnbaar in interviews gezegd dat hij vreemdgaan haat, maar na onze stories hebben wij veel dm’s ontvangen van vrouwen die aangeven dat hij dit al jaren lang doet.”

Waar dan? “Vooral op Curaçao met studentes.”

Instagram

Jandino loopt op Instagram graag te koop met zijn familieleven en financiële positie:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen