Maxime Meiland springt in de bres voor ‘uitgekotste’ Glennis Grace

Maxime Meiland springt in de bres voor Glennis Grace, die door de vele annuleringen tegen een lege agenda aankijkt. Ze vindt dat de zangeres veel te hard wordt aangepakt door de mensen.

Maxime Meiland en Glennis Grace © RTL

Glennis Grace heeft zich in januari zwaar misdragen in een filiaal van de Jumbo. De zangeres heeft samen met haar probleemzoon drie nachten lang in de cel gezeten en toen ze daar uitkwam bleken zo’n beetje al haar optredens te zijn gecanceld. Ze probeerde de boel te redden met een excuusvideo, maar die vond niemand oprecht overkomen.

Maxime steunt Glennis

Dat de mensen Glennis nu zo zwaar straffen is onterecht, vindt Maxime Meiland. Zij werd vorig jaar gecanceld omdat ze de islamkritische uitspraken van haar moeder Erica steunde. Waar het toen Maxime was die verguisd werd, is het nu Glennis die het heeft verbruid.

Sneu voor haar, vindt Maxime het. Zij zegt in de Weekend: “Die wordt echt uitgekotst. Mensen kunnen zich niet voorstellen wat dat doet bij iemand. Van Glennis was het superdom natuurlijk, maar je wordt al door de rechter gestraft, waarom dan ook nog je hele leven? Ik heb dan toch met haar te doen.”

‘Ik was de boeman’

Maxime vond het zelf ook heel heftig om te worden gecanceld. “De eerste paar dagen nadat het bij mij gebeurde, was ik erg boos. Ik dacht: je kunt niet eens zeggen wat je wil. Het werd heel erg opgeblazen en iedereen gelooft dat dan ook meteen. Ik was opeens de boeman.”

Inmiddels verdient ze weer geld met haar BN’er-schap. “Ik denk altijd: het waait wel weer over, en dat is gelukkig ook gebeurd. Bij Content Icons, het agentschap waar ik zit, had ik laatst een overleg en zij waren positief. Het gaat beter. Daar ben ik blij om, want het is wel moeilijk met die cancelcultuur.”

Instagram

Maxime Meiland op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Maxime Meiland gelijk? Wordt Glennis Grace te hard aangepakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen