Yvonne Coldeweijer slaat keihard terug naar boze Charly Luske

Yvonne Coldeweijer is niet onder de indruk van het verwijt van Charly Luske dat zij geen wederhoor bij hem heeft gepleegd. “Dat deed je ook niet bij je vrouw, toch?”, sneert de juicekoningin.

Charly Luske en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Charly Luske is in het programma RoddelPraat neergezet als een notoire vreemdganger. Presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos zijn snoeihard; ze lieten zelfs spraakberichten horen waarop de zanger in tranen uitbarst. Inmiddels heeft zijn vrouw Tanja Jess bevestigd dat er relatieproblemen zijn, en heeft Charly zelf zijn excuses aangeboden.

Boos op Yvonne

Volgens Dennis beraamt Charly nu een aanval op hem voor, maar dat ontkent hij. “Ik word er door Dennis Schouten valselijk van beschuldigd hem na de uitzending van afgelopen woensdag bedreigd te hebben of mensen op hem af te hebben gestuurd om hem te bedreigen. Dit berust volledig op onwaarheid”, reageert hij op Instagram.

Hij vervolgt: “Dat heb ik hem ook al direct medegedeeld. Helaas heeft hij deze aantijging toch op social media geplaatst en heeft Yvonne Coldeweijer dit blindelings en zonder wederhoor overgenomen. Dit heeft tot gevolg dat ik nu op social media veelvuldig bedreigd wordt. Ik heb daar aangifte van gedaan bij de politie.”

Yvonne slaat terug

Zowel Dennis als Yvonne hebben het bij het verkeerde eind, aldus Charly. “Dennis Schouten heeft naar eigen zeggen al lang voordat hij het item over mij plaatste persoonlijke beveiliging ingeschakeld omdat hij blijkbaar een heleboel mensen boos gemaakt heeft en dus al geruime tijd bedreigd wordt. Nogmaals, ik heb daar niets mee te maken.”

Wat vindt Yvonne van het verwijt van Charly dat ze geen wederhoor heeft gepleegd? Ze is niet onder de indruk. “Je deed ook geen wederhoor bij je vrouw toch, voordat je hem in een ander stak?”, sneert ze op haar juicekanaal.

‘Verlaat hem!’

Yvonne roept Tanja bovendien op om Charly te verlaten. “Beste Tanja, als je je man aanziet voor beschadigd/ziek, plaats je hem in een slachtofferrol. Hij zal zichzelf dan ook als slachtoffer zien en jarenlang doorgaan met dit gedrag. Je moet je eigen man altijd voor vol aanzien en dus wel gewoon keihard laten vallen”, zegt ze.

Uiteindelijk zal ze RoddelPraat dankbaar zijn, denkt Yvonne. “Laat hem consequenties ervaren van zijn keuzes. Nu moest RoddelPraat de nare consequentie zijn, maar nou kan hij wel eindelijk iets leren. Let maar op, binnenkort ben je ze nog dankbaar ook.”

Heel erg triest

Patty Brard van Shownieuws vindt het heel erg triest dat de juicekanalen als hyena’s op de huwelijksproblemen van Charly en Tanja springen. “Ik vind het heel erg triest dat deze mensen, die toch ook een gezin hebben met twee kinderen, eigenlijk gedwongen worden min of meer om te reageren op iets wat bij RoddelPraat besproken wordt.”

Ze vervolgt: “Daarvan denk ik: dit is een probleem dat al langer bestaat tussen twee mensen en waar ze ook aan werken, waar ze privé aan werken. Is het dan noodzakelijk om dat naar buiten te brengen?”

Niets nieuws

Weekend-baas Bart Ettekoven ziet de ernst niet zo. “Ze heeft het zelf al een keer naar buiten gebracht, hè? Ze heeft er zelf ook nooit een geheim van gemaakt dat er best problemen zijn in dat huwelijk. Ze zijn in 2008 getrouwd en ze heeft in een groot interview in de LINDA. al eens verteld dat ze ook relatietherapie hebben. Het is dus niet helemaal nieuw.”

Patty: “Ik vind het wel heel erg triest dat zo’n familie eigenlijk kapot is in één dag.”

Bart: “Nou, ik weet niet of ze kapot zijn. Ik denk dat ze deze hobbel misschien ook nog wel samen zouden kunnen nemen, omdat ze al langer struggelen met dit probleem. Het is ook niet iets wat als donderslag bij heldere hemel voor Tanja komt.”

Filmpje

Tanja en Charly in gelukkiger tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard van Shownieuws klaagt dat de showmedia zich niet met relatieproblemen moeten bemoeien. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen