Harry Vermeegen sloopt Glennis Grace: ‘Je bent een viswijf!’

Harry Vermeegen opent de aanval op Glennis Grace. De Jumbo-mepper is volgens de voetbalkenner een ordinair ‘viswijf’. “Jij moet voorlopig lekker wegblijven, helemaal niks doen, heel stil zijn!”

Harry Vermeegen en Glennis Grace © Instagram, RTL

Glennis Grace heeft heel goed naar Lil Kleine gekeken, want slechts één dag na zijn sorryfilmpje keek ook zij plotseling heel nederig in de camera. Sportjournalist Harry Vermeegen gelooft echter geen bal van haar excuses. “Die probeert een beetje medelijden op te wekken, maar ja, kom op zeg hé! En waar heeft Glennis het allemaal over?!”

Besodemieterd

Het is het ‘primitieve moederinstinct’ waardoor Glennis met een knokploeg op de Jumbo is afgestormd, zegt ze. Harry: “Als jij een moederinstinct hebt en die is zo verschrikkelijk leuk primitief, dan had je die zoon van jou gelijk bij z’n kladden gegrepen en gezegd: ‘Ben je nou helemaal besodemieterd om je daar zo te gedragen bij de Jumbo?’”

Hij vervolgt: “Dát had jij moeten doen. Je had je zoon moeten terechtwijzen, want je denkt toch niet dat het personeel van de Jumbo daar een beetje mensen in elkaar gaat slaan? Natuurlijk niet! Die zijn juist opgeleid om klantvriendelijk te zijn! Ja, ja! Zou het dan misschien aan je zoon hebben gelegen? Precies! En dát had jij moeten denken.”

Tien tellen

Eigenlijk had ze gewoon even tot tien moeten tellen, aldus Glennis. Harry: “Kom op zeg, hé! Je bent daarheen gegaan, Glennis, met een knokploeg! Stond die klaar? Stond die klaar in de gang bij jou thuis? ‘Ooooh, we zijn er klaar voor!’ Nee, die heb jij moeten bellen! Van: ‘Kom op, allemaal mee, bij mij komen!’”

Hij vervolgt: “En tóen moest je nog eens een keer helemaal onderweg naar de Jumbo toe. Dus al die tijd had jij kunnen denken bij jezelf – en toen was je waarschijnlijk al bij 1.000 of 2.000 met tellen: oh, ik ben hier met onzin bezig, oh ben ik hier misschien bezig mijn carrière in een Kliko te gooien? Ja, dat had je kunnen denken!”

Viswijf

Dan had Glennis nog keurig naar huis kunnen gaan, aldus Harry. “Dat heb je niet gedaan. Nee, jij dacht bij jezelf: ik zal ze daar godverdorie bij de Jumbo! Jij ging gewoon ordinair als een viswijf tekeer daar. En dát heb je gedaan! Dan moet je niet nu met zo’n videootje komen. Dat lijkt nergens op.”

“Jij moet voorlopig lekker wegblijven, helemaal niks doen, heel stil zijn, wacht je rechtszaak af en dan na anderhalf of twee jaar kun je weer eens voorzichtig beginnen met zingen.”

Filmpje

Harry gaat los:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Harry Vermeegen noemt Glennis Grace een viswijf. Heeft hij een punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen