Vriendin Peter R. de Vries krijgt geen baantje bij Omroep MAX

Tahmina Akefi, die zich dik een maand geleden onthulde als de vriendin van wijlen Peter R. de Vries, hoeft niet te solliciteren bij Omroep MAX. “Ik heb geen vacatures”, zegt omroepbaas Jan Slagter.

Tahmina Akefi en Jan Slagter © Omroep MAX, SBS 6

Het heeft gemengde reacties opgeleverd: de veel bekeken liefdesdocumentaire waarin Tahmina Akefi zich onthulde als de vriendin van wijlen Peter R. de Vries. Ze blijkt presentatrice te zijn bij RTV Rijnmond, maar de grote vraag is: zit er een overstap naar de landelijke televisie in de pijplijn nu ze zich zo groots gepresenteerd heeft aan Nederland?

Geen vacatures

Omroep MAX-baas Jan Slagter investeert vaak in nieuw talent, maar kijkt nu even verder. “Ik weet niet of zij iets voor Omroep MAX is, daarvoor heb ik te weinig gezien. Maar ik heb geen vacatures. Op dit moment hebben we presentatoren en presentatrices genoeg. Bij de regionale omroep komen vaak heel goede presentatrices vandaan”, zegt hij in Weekend.

Een van de talenten die door Jan groot is gemaakt, is Carrie ten Napel. Kan het met Tahmina niet net zo gaan? “Carrie had haar sporen al verdiend, al heel veel meters gemaakt. Dan kun je ook pas concluderen of iemand wel of niet geschikt is of door kan groeien. Dat is in het geval van Tahmina nog niet aan de orde.”

Te privé

Wat vindt Jan van de liefdesdocumentaire over Tahmina’s relatie met Peter? “Ik vond haar dapper in dat programma. Tegelijkertijd bekroop me ook wel de vraag: is dit niet té privé? Maar goed, zij heeft gemeend dit zo te moeten doen en dat is haar goed recht.”

“Ik zou het zelf niet zo hebben gedaan. Ik vind dat het privéleven van wie dan ook privé is, daar hoef je niet mee te koop te lopen. Zij heeft daar wel voor gekozen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u gemengde gevoelens bij de vriendin van Peter R. de Vries?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen