‘Sywert van Lienden heeft homo-autootje, niet voor de échte man’

René van der Gijp is niet onder de indruk van de beruchte BMW-cabrio waar coronaboef Sywert van Lienden in rijdt. “Dat is een homo-autootje man. Daar gaat geen echte man in rijden hoor!”

René van der Gijp, Sywert van Lienden en Özcan Akyol © VI Vandaag

Er is veel ergernis over de ontzettende dure auto van Sywert van Lienden, omdat hij zich tijdens de coronacrisis op een slinkse manier heeft verrijkt met leugens. “Ik hoorde zijn buren op de radio. Die stonden bijna te juichen dat de politie ingevallen was. Die hele straat is blij, want iedereen kan zijn bloed wel drinken”, aldus Johan Derksen in VI Vandaag.

Homo-autootje

Özcan Akyol daarop: “En weet je waar ze vooral een hekel aan hadden? Aan z’n BMW.”

René lachend: “Hahaha. Zo’n cabriootje, een BMW-cabriootje. Dat is een homo-autootje man. Daar gaat geen echte man in rijden hoor! Dat is voor een vrouw man!”

Özcan: “Dat verklaart wel waarom hij hem had.”

René: “Zo’n autootje!”

Normale homo

Johan: “Dus hij is nog homo ook, zeg jij?”

René: “Nou, niet, maar een BMW-cabriolet… Dat moet je niet doen, mits je 20 bent. Maar op die leeftijd joh… Als je 30 bent geweest, ga je toch niet in een cabrioletje?”

Özcan: “Is dat dan een auto voor de normale homo of de abnormale homo?”

René: “Nee, dat is een auto voor de normale homo.”

Özcan: “Waar rijdt de abnormale homo in?”

René gierend: “Die rijdt op een fiets zonder zadel. Hahahaha!”

Nasty

Sywert heeft het volledig verbruid, ook bij de BN’ers. Ook Fidan Ekiz liet zich maandag vernietigend over hem uit, maar dan in de talkshow HLF8. “We lachen er een beetje om, maar het is wel nasty, hè, om dat via de zorg te doen en in zo’n situatie. Ik had het niet verwacht ofzo.”

Kent ze hem? “Ik ken hem niet zo goed hoor verder, maar we kwamen elkaar wel eens tegen bij De Wereld Draait Door. Dat is ook waarom heel veel mensen er éxtra moeite mee hebben, omdat hij toch altijd wel iemand was die met een moralistisch vingertje anderen de maat nam. De jongen die deugt. Dat het dan met hem gebeurt… What can I say?”

BMW

De BMW van Sywert:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen