SBS 6 met soap over huwelijk Maxime Meiland? ‘Chateau Marriage’

Het zou zomaar kunnen dat SBS 6 een soap gaat maken over het aanstaande huwelijk van Maxime Meiland nu haar vriend Leroy op de knieën is gegaan. Dat stelt Privé-baas Evert Santegoeds.

Maxime Meiland © Instagram

Maxime Meiland maakte gisteren met een fotoserie op Instagram bekend dat ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Leroy (zie onderstaand). In werkelijkheid is deze fotoserie niet tijdens het échte aanzoek gemaakt, want dat vond drie weken geleden al plaats, toen zij een maand lang in Uithoorn sliep voor de opnames van Chateau Bijstand.

Bos rozen

Het was heel emotioneel, vertelt Maxime aan haar SBS 6-collega’s van Shownieuws. “Ik was natuurlijk voor opnames in Uithoorn. We waren zo lang voor het eerst van elkaar gescheiden dat hij dacht: ik kan nu niet meer wachten. Toen is hij op Valentijnsdag naar Uithoorn gegaan en toen stond hij hier voor de deur met echt een megaboeket met rozen.”

Eerst begreep Maxime er nog niet veel van. “Ik dacht: oh, dat is voor Valentijn. En even later tijdens het eten heeft hij me gevraagd.”

Klein en intiem?

Maxime wil niet enorm gaan uitpakken voor haar bruiloft. “Eigenlijk willen we het heel klein en intiem houden, dus wat dat betreft worden het geen toeters en bellen hoor. Ik hoop deze zomer. We hebben een afspraak bij een kasteeltje hier in de buurt.”

Privé-baas Evert Santegoeds vraagt zich vooral af wat de buitenwereld ervan te zien krijgt. “Misschien dat we het aanzoek nog gaan zien in Chateau Bijstand en anders hebben we in elk geval deze foto’s.”

Spin-off

Evert rekent eigenlijk wel op een spin-off van Chateau Meiland. “Ik ben heel benieuwd wat we gaan meekrijgen van het huwelijk. Zij is best een beetje meer op haar privacy gesteld de laatste tijd. Of ze het echt gaat delen met het grote publiek of dat er een special komt of dat het in de nieuwe serie van Chateau Meiland gaat komen…”

Collega Tooske Ragas: “Dat dacht ik meteen. Dat hele ‘naar het huwelijk toe’ wordt vastgelegd.”

Evert: “We krijgen natuurlijk dit voorjaar eerst Chateau Bijstand en dan zal er inderdaad in de zomer wel weer iets komen met de familie, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je een apart programma maakt in aanloop naar het huwelijk en met de dag zelf erin. Een miniserie van Chateau Marriage ofzo.”

Instagram

De foto’s van het geënsceneerde huwelijksaanzoek:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen