Jaimie Vaes kotst op beveiliger Lil Kleine: ‘Onderontwikkeld type’

Jaimie Vaes ergert zich dood aan de vaste beveiliger van Lil Kleine, die keihard naar haar heeft uitgehaald. “Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik.”

Jaimie Vaes en Lil Kleine © Instagram

Lil Kleine’s vaste beveiliger, die in 2018 in opspraak raakte toen hij tikken uitdeelde aan publiek dat met bier gooide, steekt de rapper een hart onder de riem. “Some people play victims of crimes they committed, the truth is out there!! #jamievieswijf”, plaatst hij op Instagram bij een foto van hem en Lil Kleine.

‘Verliefd op zijn geld’

Deze beveiliger en vriend van Lil Kleine vergoelijkt het feit dat Jaimie door de rapper is mishandeld. “Uiteindelijk is het wel je eigen fout: je moet nooit een vrouw slaan, klaar, nooit, en haar moeten laten”, begint hij. Maar: “Ze heeft haar plan allang bedacht en hij is erin getrapt. Helaas eigen schuld dat zover is gekomen.”

Het échte slachtoffer in deze kwestie is Lil Kleine, stelt hij. “Door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem, maar z’n geld.”

Jaimie woest

Jaimie reageert woest. Ze laat aan juicekanaal Reality FBI het volgende weten: “Oh deze man. Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ van 50+ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar stak.”

Hij probeert de zaken nu te verdraaien, aldus Jamie. “Jammer dat dit soort onontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw wordt je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe. Goed dat je hem belicht als biermepper want dat is ook alles wat deze man kan.”

Heel jammer

Reality FBI heeft naar eigen zeggen toestemming gevraagd aan Jaimie om haar uitspraken te publiceren en daar heeft ze mee ingestemd.

Jaimie besluit: “Het is heel jammer dat het zo moet. Maar ze proberen er voor Jorik te zijn en dit is het laatste wat Jorik nodig heeft.”

Instagram

De Instagram-post van de beveiliger in kwestie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Jaimie Vaes de mishandelingen te ver heeft laten komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen