Marieke Elsinga wordt doodmoe van Sonja Bakker: ‘Om te janken’

Marieke Elsinga wordt doodmoe van Sonja Bakker nu de eierkoekschurk alwéér is betrapt op het jatten van een recept. “Het is natuurlijk eigenlijk om te janken, want hoe kan dit nou wéér misgaan?”

Marieke Elsinga en Sonja Bakker © RTL Boulevard

Sonja Bakker is vorig jaar betrapt op het grootschalig stelen van recepten. Ze beloofde beterschap, maar nu is ze wéér door de mand gevallen. De dames van de Foodsisters gaven gisteren een groot interview aan RTL Boulevard, waarin ze het jatwerk van Sonja blootleggen. Er is hen zwijggeld aangeboden, maar ze willen juist een rectificatie.

Om te janken

Het is echt niet te geloven, verzucht RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga. “Sonja Bakker bakt nog maar bar weinig van haar beloftes om niet meer klakkeloos recepten en foto’s van haar concullega’s te jatten. (…) Rob, ik lach een beetje, maar het is eigenlijk natuurlijk om te janken, want hoe kan dit nou wéér misgaan?”

Tv-kenner Rob Goossens daarop: “Totaal bizar. Dat Sonja Bakker meer geld op haar bankrekening heeft staan dan principes was inmiddels wel duidelijk, maar dat je uitgerekend deze twee vrouwen dan probeert om te kopen, dat is zó bizar.”

Luuk Ikink: “Het is ook niet alleen maar het receptje stelen, maar het is ook letterlijk gewoon die foto kopiëren.”

Sonja onbereikbaar

Sonja wil nergens reageren nu ze opnieuw betrapt is. “Sonja heeft inmiddels een ander nummer, Barry is onbereikbaar, ze reageert niet op mails. We weten niet wat ze ervan vindt.”

Marieke: “Ik dacht dat dit boek gewoon wel een keer gesloten zou zijn. We hebben het er ook zo vaak over gehad aan het eind van de zomer en dan gaat het wéér mis.”

‘Niet te geloven’

Ook de concullega’s van Shownieuws zijn verbijsterd. Bart Ettekoven: “We kennen het spreekwoord allemaal van die ezel en die steen, maar bij Sonja blijft het elke keer weer bingo.”

Tooske Ragas vindt het vooral bizar dat Sonja’s jatwerk ditmaal achter haar betaalmuur zat: “Dit is toch niet te geloven? Dat is alleen nog maar cruer. Dan moeten wij betalen aan Sonja voor materiaal waarvoor Sonja niet heeft betaald aan iemand anders.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Sonja Bakker vergane glorie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen