Irene Moors wekt ergernis op: ‘Ze is bang dat mensen gaan praten’

Irene Moors wekt flink wat ergernis op met het luiden van de noodklok over de opkomst van juicekanalen. “Ze is gewoon bang dat er mensen zijn die nog meer boekjes over haar opentrekken.”

Irene Moors © YouTube, Instagram

Vroeg of laat krijgt elke BN’er ermee te maken: de beruchte juicekanalen, zoals Juice Channel of die van Yvonne Coldeweijer. Ook Irene Moors heeft er nu mee te maken gehad; over haar is het gerucht verspreid dat ze achter de schermen een kreng is. Zelf vindt ze de berichten daarover lachwekkend.

Nog meer boekjes

Het is volgens Irene zorgwekkend dat de juicekanalen gewoon hun gang kunnen gaan. Ze ziet het als een serieuze bedreiging van de mediawereld, omdat ze vreest dat nieuw talent afhaakt uit de angst te worden aangepakt. Zelf reageert ze niet meer op juicekanalen: “Want dat maakt het alleen maar erger.”

Juice Channel, dat de geruchten over Irene’s gedrag achter de schermen verspreidde, ergert zich suf aan de noodklok luidende Irene. “Nee Ireen, jij weet heel goed dat als je ons antwoord geeft er mensen zijn die nog meer boekjes over jou gaan open trekken.”

Niets veranderd

Irene overdrijft een beetje, vindt het juicekanaal. “Er is niets veranderd in het medialandschap, enkel en alleen dat de juicekanalen dingen delen die normaal gesproken door ‘vriendjes’ bij de mainstream media worden stilgehouden.”

De BN’ers moeten iets meer de hand in eigen boezem steken, klinkt het. “Er zijn ook BN’ers die zich normaal gedragen en die zullen dan ook niet zo snel op een juicekanaal verschijnen.”

Voorbeeldfunctie

Een volger van Juice Channel zegt: “Tja, of mensen gaan gewoon weer eens beseffen dat ze een voorbeeldfunctie hebben en dat ze niet alleen maar het geld kunnen vangen als voordeel van ‘bekend zijn’. Je wilt een publiek figuur zijn en daar geld mee verdienen? Priem, maar dan heb je je een beetje te gedragen, kom je ook niet op juicekanalen.”

Een andere reageerder zegt tegen het kanaal: “Even inside ding wel: ie-de-reen in m’n vak heeft het over jullie. Echt, iedereen. Ze volgen jullie misschien niet bepaalde mensen, maar ze checken het wel via andere accounts. Dacht, wel leuk om te weten voor jullie! In mijn vak als in bekende Nederlanders, tv-wereld etc.”

‘Echt onzin!’

De sterren van Shownieuws hebben het overigens opgenomen voor Irene. Albert Verlinde: “Het is ook echt onzin, hè? Ik ben vaak daar te gast geweest en het is echt onzin.”

William Rutten: “Zij is een van de liefste mensen die ik ken.”

Bart Ettekoven: “Er zijn er genoeg over wie we een boekje kunnen opendoen, maar niet over Irene Moors.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het dapper dat Irene Moors zich zo verzet tegen de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen