Irene Moors reageert op gerucht dat ze een kreng zou zijn: ‘Zal wel’

Irene Moors reageert op het gerucht dat ze achter de schermen ‘de meest onbeschofte en gemene tv-presentatrice is die Nederland ooit heeft gekend’. “Het zal wel”, aldus de oud-tv-ster.

Irene Moors © RTL

Niet alleen haar maatje Carlo Boszhard, maar ook Irene Moors is ten prooi gevallen aan de beruchte juicekanalen. Het bekende kanaal Juice Channel, dat onder meer als bron gebruikt wordt door RTL Boulevard en Shownieuws, stelt dat Irene een vreselijk mens is als de camera’s uitgaan. Juice Channel baseert zich op meerdere getuigenissen.

‘Het zal wel!’

Irene reageert nu op die beschuldigingen in het tijdschrift Weekend. “Ik heb het met mijn collega’s gelezen en we hebben er heel hard om gelachen. Tegenwoordig worden er volgens mij berichten gepost om te kijken of daarop wordt gereageerd, wellicht voor de clicks, of ze denken: misschien is er inderdaad wat nieuws te halen bij die vrouw”, lacht ze.

Het is snel weer overgewaaid, aldus Irene. “Ik denk dat niemand erop heeft gereageerd, want ik heb er niks meer over gehoord. Ik denk alleen maar: het zal wel. En dan gaat het voorbij, dat is het beste.”

Irene baalt

De sfeer in medialand is tegenwoordig heel grimmig, vindt Irene. “Het is er niet leuker op geworden in de mediawereld. Iedereen die een beetje bekend is, is een soort van vogelvrij. Dat je bezig móet zijn, met jezelf verdedigen. Nou, ik doe dat niet.”

Is het niet beter om geruchten gelijk te ontkrachten? In het kader van: wie zwijgt, stemt toe? Onzin, zegt Irene. “Dat vind ik echt onzin. Dan blijven we aan de gang.”

Nog op tv?

Irene is behoorlijk uit de gratie geraakt bij de tv-bazen. Ze duikt binnenkort op als kandidaat in De Verraders. Wellicht geeft dat haar carrière nog een boost.

Gevraagd naar het plannen voor 2022, zegt ze: “Heel veel, maar het is nog niet zeker of dingen uitkomen of niet. Er zijn wat gesprekken en we brainstormen. Er is niks geheim of zo, maar er is gewoon van alles gaande.”

Juice

De geruchten over Irene:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Irene Moors vindt het er 'niet leuker op geworden' in de mediawereld. Leeft u mee met de BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen