Irene Moors keihard aangevallen op juicekanaal: ‘Onbeschoft en gemeen’

Irene Moors krijgt een aantal rake klappen in de slipstream van de rel rondom Carlo Boszhard. Een ‘productiemedewerker’ vertelt aan het juicekanaal Juice Channel hoe ze in het écht zou zijn.

Carlo Boszhard en Irene Moors © RTL

Het is al weken een drukte van belang op de juicekanalen: het ene na het andere BN’er-schandaal komt naar boven. Her en der wordt een rookgordijn opgeworpen alsof al die kanalen zo onethisch bezig zijn, maar in werkelijkheid blijken veel van die ‘roddels’ en ‘geruchten’ volledig te kloppen. En dan blijken het juist de BN’ers te zijn die onethisch zijn.

‘Carlo niet kwaadste’

In de slipstream van de rel rondom Carlo Boszhard – hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag – wordt nu ook Irene Moors aangepakt. “Wij hebben een productiemedewerker kunnen spreken die verhaal doet over het gedrag van Carlo en Irene”, meldt het geruchtmakende juicekanaal Juice Channel.

Wat zegt deze ‘productiemedewerker’? “Deze persoon geeft aan dat Carlo zichzelf niet kan beroepen op zijn onschuld, maar dat hij niet de kwaadste was. Carlo dacht alleen dat hij alles maar kon maken. Carlo probeerde ook alles over te laten komen als een grapje, bijvoorbeeld als hij iemand aanraakte op een bepaalde manier.”

Onbeschofte Irene

Deze bron gaat het meest los over Irene. “Deze persoon geeft aan dat Irene de meest onbeschofte en gemene tv-presentatrice is die Nederland ooit heeft gekend. Buiten de camera om was Irene altijd chagrijnig. Ze ging eigenlijk alleen maar om met Carlo en de opnameleider, de rest van de crew was lucht voor haar.”

Dat klinkt niet best. “Als ze wel iets zei was het meestal snauwend… Ook zegt de productiemedewerker dat dit beroerde karakter van Irene vrijwel bij iedereen bekend is en zij vandaar meestal niet uitgenodigd wordt voor spel- of praatprogramma’s.”

BN’er-uitje

Irene is zo’n beetje de enige BN’er die publiekelijk haar steun heeft uitgesproken aan Carlo. Zij deelt Carlo’s statement dat hij aangifte heeft gedaan tegen RoddelPraat en gaat doen tegen Yvonne Coldeweijer. “💪❤️”, schrijft ze erbij.

Gelukkig kon Irene haar zorgen gisteren direct bespreken met al haar vriendinnen. Ze had namelijk haar periodieke BN’er-uitje met Karin Bloemen, Astrid Joosten, Anita Witzier en Caroline Tensen.

Instagram

De foto van Irene met haar BN’er-vriendinnen:

Stories

Juice Channel heeft nog meer reacties ontvangen over Carlo en Irene:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Irene Moors in het echt inderdaad een gemene vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen