‘Vriendin Peter R. de Vries wekt ergernis op bij overige nabestaanden’

Tahmina Akefi, de uit de anonimiteit getreden vriendin van Peter R. de Vries, wekt met haar intieme onthullingen ergernis op bij de overige nabestaanden. Zijn ex-vrouw deelt een pittige sneer uit.

Tahmina Akefi © WNL

Na zes jaar anoniem te zijn geweest, liet Tahmina Akefi afgelopen zondag, prime time op NPO 1, opeens haar gezicht zien. Ze liet in een onthullende documentaire allerlei privé-appjes en -briefjes van Peter R. de Vries zien. Ze was zéér openhartig, bijvoorbeeld over de ruzie die ze met Peter had over zijn werk voor RTL Boulevard.

Ongenoegen

Het is opvallend dat Royce de Vries, de zoon van Peter, op zijn sociale media geen enkele aandacht heeft besteed aan dit liefdesdocument. Er heerst volgens de Story ‘ongenoegen’ bij hem en de overige nabestaanden over de intieme details die allemaal naar buiten zijn gebracht.

Het tijdschrift wijst erop dat de andere nabestaanden juist heel terughoudend zijn met de informatie die naar buiten wordt gebracht. “We hebben met de familie en het gezin besloten daar naar buiten toe geen uitlatingen over te doen”, zei zijn broer Wouter de Vries onlangs nog in VI Vandaag.

‘Ik hou dit privé’

Jacqueline, de ex-vrouw van Peter met wie ze twee kinderen heeft, Kelly en Royce, laat duidelijk blijken dat zij haar liefdesherinneringen aan Peter wél privé vindt. “Ik ga geen commentaar op de documentaire geven. Ik houd alles wat voor mij privé is in mijn hart”, laat ze weten aan de Story. Een duidelijke sneer aan het adres van Tahmina.

Ook Olcay Gulsen en John van den Heuvel willen niets over de liefdesdocu zeggen. Privédetective Sander van Betten (de ex van Erica Meiland), die in het verleden regelmatig met Peter samenwerkte, zegt: “Peters appjes hadden wat mij betreft niet voorgelezen hoeven te worden. ‘Snoesje, I love you’. Dat vond ik iets te privé.”

Dirt op straat?

Yvonne Coldeweijer heeft aangekondigd dat ze werkt aan dirt over deze Tahmina. Ze zou namelijk verschillende negatieve ervaringen met deze presentatrice hebben ontvangen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de vriendin van Peter R. de Vries haar verdriet binnenskamers had moeten houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen