Vriendin Peter R. de Vries krijgt Yvonne Coldeweijer op haar dak

Tahmina Akefi, die zich zondag heeft geopenbaard als de vriendin van de vermoorde Peter R. de Vries, krijgt showbizzhyena Yvonne Coldeweijer op haar dak. “Ik ga dit nader onderzoeken…”

Yvonne Coldeweijer en Tahmina Akefi © YouTube, NPO

Zes jaar lang hield de vriendin van Peter R. de Vries zich geheim, maar zondagavond stelde ze zich voor tijdens een door 1,4 miljoen mensen bekeken documentaire op NPO 1: Tahmina Akefi. Deze presentatrice van RTV Rijnmond zorgde voor gemengde reacties, omdat ze wel héél veel persoonlijke details over haar liefdesleven met Peter verklapte.

Tahmina onder vuur

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer vindt het opvallend dat Royce de Vries, de bekende zoon van Peter, op sociale media geen enkele aandacht besteedde aan de documentaire. “Royce, die normaal gesproken veel post als zijn vader op tv komt, postte zondagavond helemaal niks…”

Wellicht is niet de hele familie De Vries zo blij met alle ontboezemingen van Tahmina, suggereert Yvonne daarmee. En dat zou haar niets verbazen, want ze heeft naar eigen zeggen behoorlijk wat negatieve reacties over deze dame binnengekregen.

Vervelende ervaringen

Tahmina is niet bij iedereen even geliefd, ontdekt Yvonne. “Er komen een aantal berichtjes bij mij binnen over Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries, die zichzelf gister heeft geopenbaard. De berichtjes gaan over vervelende ervaringen met haar in het verleden.”

Wat gaat ze daarmee doen? “Het ligt nu wat gevoelig dus uit respect voor de situatie laat ik het nu even voor wat het is, maar ik wil dit wel nader onderzoeken. Wordt vervolgd.”

Stories

De Insta-stories van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen