André van Duin niet in shock over misbruikrel The Voice of Holland

André van Duin is niet bepaald in shock over de misbruikrel rond The Voice of Holland. Het wangedrag achter de schermen van het programma verbaast hem eigenlijk helemaal niets.

André van Duin © MAX, Roland J. Reinders

Dat er achter de schermen van The Voice of Holland waarschijnlijk vier roofdieren hebben rondgelopen – Ali B, Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en regisseur Martijn – vindt André van Duin niet wereldschokkend. De onthullingen van Tim Hofman over de misstanden bij het programma hebben hem niet zo verbaasd.

Duizenden jaren

André wijst erop dat dit soort misstanden van alle tijden zijn. “Het is vreselijk, maar het is iets van alle tijden. Het is niet zo nieuw wat er nu gebeurt, en het gebeurt in het bedrijfsleven ook allemaal. Het is alleen nieuws omdat het bekende mensen zijn”, zegt hij in weekblad Weekend.

De presentator van Heel Holland Bakt benadrukt wel dat hij het gedrag absoluut grensoverschrijdend vindt. “Het had natuurlijk niet mogen gebeuren, zeker niet met minderjarigen, je moet je machtspositie natuurlijk nooit misbruiken. Maar zoals gezegd, ik denk niet dat het iets van deze tijd is. Het gebeurt al duizenden jaren.”

Nieuwe partner

Zelf was André tot diens overlijden decennialang samen met zijn man Martin. Inmiddels is hij toe aan een nieuwe relatie, maar wel graag met een jonger iemand. “Ja, dat wel. Dat heb ik altijd gehad, altijd iets jonger, zo’n jaar of tien. Waarom? Dat vind ik gewoon leuk. Dat is wel iets waar ik op val.”

‘Het zorgt er in elk geval voor dat er een beetje jeugd in je huis is, dat je niet allebei samen oud gaan zitten worden, sikkeneurig gaat zijn en dat soort dingen. Met een jonger iemand is de kans daarop natuurlijk wat kleiner, dat je allebei tegelijk wat gaat mankeren. Al is dat geen enkele garantie, dat zie je bij Martin.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen