Rolf Sanchez heeft geen enkel contact meer met Marco Borsato

Rolf Sanchez heeft geen enkel contact meer met Marco Borsato sinds er aangifte tegen hem is gedaan van seksueel misbruik. “Ik heb hem eigenlijk sinds die dag niet meer gesproken”, zegt hij.

Rolf Sanchez en Marco Borsato © Instagram

Marco Borsato heeft aan het begin van dit jaar handig gebruikgemaakt van Rolf Sanchez. Na zijn huilinterview bij Linda de Mol probeerde Marco zichzelf weer in het zadel te helpen door samenwerkingen aan te gaan met populaire artiesten. Opeens zag je Marco en Rolf overal hun glas heffen ter promotie van hun nieuwe liedje Hef Je Glas.

Rolf schrikt zich dood

Die bromance tussen Marco en Rolf is plotseling ten einde gekomen. Marco laat niets meer van zich horen nu hij beschuldigd wordt van kwalijke feiten. “Vanaf het moment dat het helemaal ontploft was zat ik in Miami en ik werd echt plátgebeld. Ik dacht: wat is er in godsnaam aan de hand?”, zegt Rolf in RTL Boulevard.

Rolf schrok zich dood van wat hij over Marco las. “Iets in me zei: ‘Open De Telegraaf.’ Ik opende telegraaf.nl en ik las dat er een meisje aangifte had gedaan en dat was wel echt heel heftig. Ik heb hem eigenlijk sinds die dag niet gesproken. Ik heb hem wel geappt.”

Ook Albert appte

Inmiddels schijnt Marco helemaal niemand meer terug te appen. Eerder vertelde ook Albert Verlinde dat hij de zanger heeft geappt. “Als je Marco al zo lang kent, dan loop ik tegen iets aan en ik denk dat heel veel collega’s daar op dit moment mee te maken hebben. Van: wat doe je? Zoek je contact? En als je contact zoekt, wat schrijf je dan?”

Albert besloot het te doen. “Ik denk: ik ga het wel doen. Ik vond het makkelijk om als een soort leprapatiënt naar achteren te staan en denken: daar heb je niets mee te maken. Of hij het gelezen heeft, weet ik niet, maar ik wil toch laten weten dat ik het verschrikkelijk vind wat ermee gebeurt op dit moment.”

‘Als het waar is…’

Zit Albert dan in kamp-Marco? Nee, benadrukt hij. “‘Als het waar is’, en dat heb ik er ook in gezet, ‘dan is het natuurlijk verschrikkelijk, belachelijk en heel fout van hem.’ Dat heb ik er ook maar meteen bijgezet. Dat moet wel. Ik heb echt na zitten denken: wat doe je? Je ziet dat iedereen – en dat moet heel eenzaam zijn – zich terugtrekt.”

Fragment

Marco en Rolf in gelukkigere tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat talenten als Rolf Sanchez en Emma Heesters überhaupt nog met Marco Borsato geassocieerd willen worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen