Ronald Molendijk slaat keihard terug naar Marc-Marie Huijbregts

De oorlog tussen Ronald Molendijk en Marc-Marie Huijbregts woekert voort. De diskjockey gaat in zijn programma Shownieuws helemaal los op de komediant. “Hij heeft echt maar één trucje.”

Marc-Marie Huijbregts en Ronald Molendijk © SBS

Het knettert tussen de 56-jarige leeftijdsgenoten Ronald Molendijk en Marc-Marie Huijbregts. Ronald riep vorige week in Shownieuws dat De Slimste Mens er beter aan had gedaan om Marc-Marie uit het programma te knippen. Vervolgens is Marc-Marie in zijn podcast flink tekeer gegaan tegen Ronald. “Ik heb medelijden, hij draait in een leren slip op seksfeesten!”

Ronald slaat terug

Ronald werd gisteren in Shownieuws geconfronteerd met de tirade van Marc-Marie en kwam vervolgens met een uitgebreide reactie. “Ik heb het opgeschreven, let even op. Daar gaan we. Ten eerste: de tactiek van Marc-Marie is mijn naam niet goed kunnen uitspreken. Nou, beste Marc-Marie, ik heet Ronald Molendijk.”

Presentatrice Tooske Ragas: “Dat weet hij wel hoor, maar dat doet hij met opzet.”

Ronald: “Ja, hè? Verder: ik draai ongeveer drie keer per week en ik heb inderdaad vijf keer op Wasteland gedraaid. Als Wasteland me morgen belt, ga ik weer draaien.”

Deugmens

Ronald begrijpt niet waarom Marc-Marie er een punt van maakt dat hij draait op seksfeesten. “Ik zou werkelijk niet begrijpen waarom zo’n deugmens als Marc-Marie ineens heel erg denigrerend over een seksfeest is. Dat zijn feesten waar mensen zelf verkiezen om naartoe te gaan en waar je niet zomaar binnenkomt. Er is ook een dresscode.”

Het is een fantastisch feest, vindt Ronald. “Sterker nog: Marc-Marie, trek volgende keer je leren kabouterpak aan en dan kun je gewoon ook een keertje mee. Dat mag van mij.”

Hier is Ronald aan het kleinemensenshamen, vindt Marije Knevel. “Nah, ga je nu dan ook weer onaardig doen tegen hem? Het is toch niet nodig om kabouterpak te zeggen?”

Leeftijd

Marc-Marie vindt het treurig dat Ronald op zijn 56ste nog moet draaien op seksfeesten. Wat vindt Ronald daarvan? “Even over mijn leeftijd. Ik heb werkelijk geen idee waarom je als zeventiger niet zou kunnen entertainen. Ik ga me niet vergelijken met de groten der aarden, maar neem een van de grootste diskjockey’s ter wereld: Carl Cox. Die is gewoon zestig jaar en draait over heel de planeet.”

“Moet ik nog verdergaan? Ik snap niet zo goed waar het bij hem misgaat. Mijn ergernis bij Marc-Marie Huijbregts zal ik ook een keer goed uitleggen, want dan weet hij waarom ik hem vervelend vind.”

Eén trucje

Ronald: “Het is namelijk dat hij één trucje heeft. Met zijn stem zal hij geboren zijn – ik heb daar mijn twijfels over, maar prima – maar zijn trucje is dat hij verbaasd is en er vervolgens een soort van: ‘Nou, belachelijk, belachelijk!’ overheen komt. En dan komt er een soort slotpleidooi. Dat hoor ik al jaren hetzelfde.”

“Beste gast, vernieuw! Ga een coach zoeken en vernieuw een keer met je act. En als je iedereen de maat neemt en je bent zelf een keer de pispaal, wees dan ook een keer manmoedig. Incasseren kan je leren. En door.”

Hopelijk vernieuwt Ronald ook een keer zijn act dat hij zogenaamd niets weet van alle showbizzonderwerpen die worden besproken in Shownieuws.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronald Molendijk (56) bevestigt te spelen op seksfeesten. Dat is natuurlijk helemaal prima, maar wat zegt het over zijn status?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen