De Slimste Mens reageert op aantijgingen Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts ergert zich eraan dat enkele van zijn uitspraken uit De Slimste Mens zijn geknipt, maar volgens het programma zit daar niets bijzonders achter: er wordt altijd flink geknipt.

Marc-Marie Huijbregts © NPO

Na Caroline van der Plas doet ook Marc-Marie Huijbregts zijn beklag over de montage van De Slimste Mens. “Bij mij hadden ze wel iets weggeknipt wat echt niet zo aardig was, vond ik, want die eindredacteur ziet mij volgens mij niet zo zitten”, aldus de komediant in de nieuwste aflevering van zijn podcast.

Kinderachtig

Wat is er dan gebeurd? “Ze hadden in de eerste aflevering gezegd: ‘Goh, je doet ook aan de Belgische mee als jurylid.’ En toen zei ik: ‘Goh, ik begrijp niet zo goed, Maarten van Rossem, waarom je altijd zo naar doet over die Belgische versie. Het is hartstikke leuk en het zijn gewoon twee verschillende programma’s.'”

Maarten vindt de Vlaamse versie schijtlollig. “Hij doet altijd een beetje kinderachtig, terwijl ik denk: als je nou een heel succesvol programma hebt, dan mag je een beetje grootmoedig zijn, wees groots en zeg gewoon: ‘Dat is ook een leuk programma.’ Dat heb ik gezegd, maar dat hebben ze er allemaal uitgeknipt. Dat vond ik een beetje flauw, want het is een beetje raar dat ik er zit en dan niks over die Belgische versie zegt.”

Montagekeuze

Evert Santegoeds denkt dat Marc-Marie gewoon te veel heeft gepraat. “Dat is ook een beetje het punt bij De Slimste Mens, want die opnames duren allemaal minstens anderhalf uur. Ook door Maarten van Rossem, die daar maar zit te praten. Uiteindelijk wordt er een programma van 45 minuten van geknipt, dus er wordt gewoon heel erg veel uitgehaald.”

Hij heeft navraag gedaan bij KRO-NCRV. “KRO-NCRV zegt dat dat ook geldt voor deze uitspraken van Marc-Marie, want ja, er moet gewoon een keuze gemaakt worden, want het programma kan geen anderhalf uur gaan duren. Dat is het eigenlijk een beetje”, zegt de Privé-baas in Shownieuws.

Ronald haalt uit

Ronald Molendijk geërgerd: “En dat wist Marc-Marie Huijbregts niet? Die had nog nooit televisie gemaakt waarin werd geknipt? Was er geen mogelijkheid om heel Marc-Marie Huijbregts uit De Slimste Mens te knippen? Dat was echt heel leuke televisie geweest.”

Hij zou Marc-Marie er helemaal uit hebben geknipt. “De stem alleen al.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marc-Marie Huijbregts' gebabbel is uit De Slimste Mens geknipt. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen