Tim Hofman op oorlogspad: gaat hij The Voice of Holland slopen?

De spanning stijgt bij RTL, want Tim Hofman is op oorlogspad. Het lijkt erop dat hij misstanden bij The Voice of Holland, dé grote hit van de zender, aan de kaak wil stellen. “Het wordt groots.”

Tim Hofman © Annemieke van der Togt

Tim Hofman is hard bezig met een aflevering van zijn hitprogramma BOOS over een bepaalde talentenjacht. Om welke talentenjacht het gaat, wil hij in dit stadium nog niet zeggen, maar er is eigenlijk maar één gezaghebbend programma in dit genre: The Voice of Holland. Bovendien zinspelen oud-kandidaten erop dat het inderdaad om The Voice gaat.

Tim sloopt The Voice

Op dit moment is Tim op zoek naar meer verhalen van betrokkenen. “Wij horen met het team van BOOS bepaalde geluiden uit bepaalde hoeken over een bepaalde talentenjacht. Ik moet het even zo cryptisch zeggen omwille van het verhaal, maar we hebben jullie nodig”, aldus de presentator.

De BNNVARA-ster: “Ben of ken jij nou iemand die meegedaan heeft aan een talentenjacht of daar heeft gewerkt en denk je: ja, daar gebeuren dingen die eigenlijk niet kloppen, die niet door de beugel kunnen? Bij collega’s, bij andere deelnemers of bij jouzelf? Mail ons dan even naar [email protected].”

Groot verhaal

Tim gaat hier groots mee uitpakken. “Wij willen het verhaal graag maken. Dat gaan we goed doen, dat gaan we groot doen. Jouw verhaal is ons heel dierbaar daarin en belangrijk om te melden is dat wij daar zorgvuldig mee omgaan en dat het absoluut anoniem is.”

Weet Tim in dit stadium al dat er misstanden spelen? Of is hij puur aan het vissen? Nee, zegt hij. “We maken iets over talentenjachten en zaken achter de schermen die niet door de beugel konden. Want die zijn er.”

Charly Luske reageert

Oud-kandidaten van The Voice reageren onder de Instagram-post van Tim. “Dit gaat niet iedereen even leuk vinden…”, zegt oud-deelnemer Charly Luske bijvoorbeeld.

Als iemand tegen hem zegt: “Nee, maar volgens mij hoeft dat ook niet toch?”, antwoordt Charly: “Nee, precies.” En als iemand anders oppert dat het goed is dat juist Tim dit verhaal maakt, zegt Charly: “Eens.”

Ook voormalig Voice-kandidaat Charine Eyny windt er geen doekjes om. Op Charly’s opmerking dat niet iedereen dit even leuk gaat vinden, reageert ze: “Dus dat.”

‘Ga je het zeggen?’

Charly cryptisch tegen Charine: “Ga je het zeggen?”

Charine: “Hahahaha ga jij het zeggen? Let’s go.”

Ene Hilma vervolgens: “Dat het over The Voice gaat is wel duidelijk nu, haha. Oh kom op jongens, laat ons smullen. We zijn nu lang genoeg voor de gek gehouden als kijker.”

Charly: “Ik heb niks te zeggen over mezelf he… En anderen… Moeten het zelf maar doen.”

Charine: “100%.”

Oproep

De oproep van Tim:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen