Marc-Marie Huijbregts heeft ernstig medelijden met Ronald Molendijk

Marc-Marie Huijbregts heeft enorm veel medelijden met Ronald Molendijk, bekend van het tv-programma Shownieuws. “Hij staat op zijn 58ste te draaien op allerlei seksfeesten.”

Marc-Marie Huijbregts en Ronald Molendijk © RTL, SBS

Ronald Molendijk is absoluut geen fan van Marc-Marie Huijbregts. Toen het van de week in Shownieuws over de komediant ging, vroeg Ronald zich af of ze Marc-Marie niet uit het programma De Slimste Mens hadden kunnen knippen. “De stem alleen al”, gruwelde de muziekkenner van het SBS 6-programma.

Hekel

Flauw, vindt Marc-Marie het. “Ondertussen zat die Roland Molendijk ofzo (bedoelt Ronald, red.) daar en die heeft een heel erge hekel aan mij. Ik ook aan hem, maar hij ook aan mij”, vertelt hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Het is volgens Marc-Marie een vreemde man. “Hij was elke keer aan het proberen om er dingen tussenin te doen om nare dingen over mij te zeggen. ‘Hadden ze heel zijn stem er maar uit kunnen halen!’ En ik dacht de hele tijd: wie is toch die Ronald en wat doet hij eigenlijk? Toen was ik het op gaan zoeken en hij is dj. Maar hij is 58!”

Wasteland-party’s

Een dj in midlifecrisis, aldus Marc-Marie. “Dan staat hij te dj’en. Ik heb ook wel weer medelijden met hem, want hij is dj op Wasteland-party’s. Op van die seksfeesten staat hij met z’n pick-up. Dan stel ik me voor dat hij zich dan op moet stellen en dat ze dan zeggen: ‘Nee, niet daar! Daar is de poepkamer!'”

Het is volgens de cabaretier eigenlijk heel triest voor Ronald. “Hij moet dan ook in een leren slip staan en zeggen: ‘Deze plaat is aangevraagd door Lisette, die daar op die rubberen bal ondergeplast wordt!’ Dat is natuurlijk hartstikke zielig.”

Ondergeplast

Kennelijk is Ronald daarom zo zuur, aldus Marc-Marie. “Ik snap dan wel dat Ronald Molenwijk (bedoelt Molendijk, red.) het moeilijk vindt en de pik heeft op de hele wereld.”

“Ik gun hem het allerbeste. Ik vind het top dat hij dat doet. Ook als je ondergeplast wordt, wil je muziek op de achtergrond, dus het is heel fijn dat hij dat verzorgt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ronald Molendijk in een permanente midlifecrisis zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen