Douwe Bob corrigeert showmedia na heuglijk babynieuws

Douwe Bob corrigeert de berichtgeving van showmedia over zijn heuglijke babynieuws. Volgens de Slow Down-zanger is de moeder van zijn aanstaande kind namelijk helemaal niet zijn vriendin.

Douwe Bob © MTV

Het kwam gisteren terecht in alle showmedia: Douwe Bob (28) wordt voor de eerste keer vader. “Er zit een lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden”, liet hij weten tijdens een optreden in Bloemendeel. Het fragment daarvan is te zien op de website van Shownieuws.

Loes zijn vriendin?

Het gaat om kunstenares Loes van Delft (29), die graag beroemd wil worden. Veel showmedia meldden vervolgens dat Loes zijn nieuwe vriendin is. “Tijdens een optreden kondigde Douwe Bob woensdag aan dat zijn vriendin in verwachting is van hun dochter”, schreef het AD bijvoorbeeld.

Ook 100% NL meldde dat aanvankelijk. “Douwe Bob en zijn vriendin Loes verwachten samen hun eerste kindje!”, schreef de radiozender op Instagram.

‘Niet mijn vriendin!’

Douwe Bob zelf reageerde vervolgens op die post van 100% NL, blijkt uit screenshots van Juice Channel. “Loes en ik hebben geen relatie”, aldus de zanger. Daarop paste de radiozender het nieuwsartikel aan.

Veel showmedia melden nog dat het niet duidelijk is of Loes zijn vriendin is. “Het is niet duidelijk of Douwe en Loes een relatie hebben”, schrijft De Telegraaf bijvoorbeeld. “Het management van Douwe Bob was niet direct bereikbaar voor commentaar.”

Single

Vorige maand liet Douwe nog weten dat hij en zijn vriendin Anouk (niet dé Anouk) momenteel niet meer samen zijn. “Ik hou veel van een vrouw en zij van mij, maar het is soms even moeilijk. Mijn laatste vriendin Anouk en ik zijn nu niet samen, nee”, zei hij toen tegen Grazia.

“Maar je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden. Maar ik gun haar het beste. Als zij nu een leuke gast tegenkomt, denk ik serieus dat ik heel gelukkig voor haar zou kunnen zijn.”

Screenshots

De bewuste screenshots van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Douwe Bob terug te zien als coach bij The Voice Kids?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen