Wilfred Genee over Ibiza-trip André Hazes jr: ‘Respectloos’

Wilfred Genee vindt het onbeschaamd en respectloos dat André Hazes jr. zo veel foto’s heeft gedeeld van zijn eerste liefdesvakantie met Sarah van Soelen op Ibiza. “Kom op zeg!”, aldus de VI-ster.

André Hazes jr. en Wilfred Genee © RTL, SBS

André heeft compleet lak aan het negatief reisadvies en is de afgelopen week samen met Sarah lekker op vakantie gegaan naar Ibiza. Uiteraard had hij naast Sarah ook de nodige aandacht nodig, dus lichtte hij twee roddelbladen in om hen uitgebreid te fotograferen op hun liefdestripje. Daarnaast postte het tweetal zelf ook nog eens van alles op Instagram.

Vlerk André

Het is compleet ongepast om je eerste liefdesvakantie zo te etaleren als je net voor de tweede keer de moeder van je zoontje in de steek hebt gelaten, vindt Wilfred Genee. Hij wordt kotsmisselijk van het gedrag van zijn SBS 6-collega en leeft mee met de in de steek gelaten Monique Westenberg.

Het is gewoon een vlerk, vindt Wilfred. “Het is toch de moeder van zijn kind waar hij een beetje rekening mee zou kunnen houden?”, vroeg hij zich vanochtend af op Radio Veronica.

‘Kom op, zeg!’

Sidekick Rick Romijn is het helemaal met hem eens. “Hij zou, als hij een béétje fatsoen in zijn r**t had…”

Wilfed vult aan: “Dan zou je jezelf nu toch niet zo uitgebreid etaleren met een nieuwe liefde? Dat doe je niet toch? Het is de moeder van je kind, man. Kom op, zeg. Je bent net de deur uit en dan ga je dit doen.”

Merkwaardige familie

Het is een merkwaardige familie, vindt Wilfred. Hij wijst ook op moeder Rachel Hazes, die woest de reactiemogelijkheid op haar Instagram-pagina heeft uitgeschakeld vanwege de vele negatieve reacties. En dat terwijl ze zelf natuurlijk de allergrootste trol is.

Rachel laat handmatig alleen nog positieve reacties toe. Wilfred: “Ze gaat zelf de positieve reacties selecteren. Dat wordt zoeken!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u leuker: André jr. of Roxeanne Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen