Extreem weinig kijkers voor huilende Koen Kardashian: 20.000

Er is weer een tv-show waarin BN’ers urenlang over hun geestelijke problemen vertellen. Het resultaat? Iedereen zapt door. Slechts 20.000 mensen keken gisteren naar een huilende Koen Kardashian.

Koen Kardashian © NPO

Na het floppen van de RTL 5-show In Therapie dacht de kijker er eindelijk van af te zijn, maar nu is er weer eentje: een programma waarin bekende Nederlanders al hun zielenroerselen tentoonstellen. Ook de EO-show Diep van presentator Joram Kaat is echter een afschuwelijke kijkcijferflop op NPO 3: de score van gisterenavond is historisch slecht.

Koen Kardashian opgesloten

De opzet van Diep is als volgt: een BN’er wordt een hele nacht lang zónder telefoon opgesloten in een woning. Ze worden verrast door bezoekjes van drie ‘wijze’ mensen en een videoboodschap van een bekende. Zo werd Koen onder meer verrast door verslavingsdeskundige Jimmy Geduld. “Weet je hoe ik heet?”, vroeg hij hoopvol. Koen: “Nee.”

Koen heeft naar eigen zeggen een enorme angst voor de toekomst. “Door de jaren heen heb je jezelf ook toch gevormd als een soort van losgeslagen realityjongen. Mensen zien je op een bepaalde manier. Dat geeft me niet eens angst, maar meer van: wat ga ik nu doen?”

Circus van de stad

Realityster Koen baalt enorm van zijn imago. “Ik ben bang van wat er van me is geworden en hoe ik mezelf al die jaren heb geprofileerd en neergezet. Wat ik ook ben: ik ben ook wel die gezellige jongen, maar ik voel niet die behoefte om altijd het circus van de stad te zijn. Het is net alsof ik mezelf opnieuw moet zoeken. Dat Koen Kardashian is nu wel een beetje klaar.”

Het moet over zijn, aldus Koen. “Ja, ik ben er wel klaar mee. Ik zit nu in een andere fase van mijn leven.”

Huilbui

Na de bezoekjes van zijn moeder en twee psycholoogachtige types én een videoboodschap van beste vriendin Anna Nooshin, barst Koen aan het eind van de nacht in huilen uit. Die huilbui trok, helaas voor Koen, erg weinig kijkers: slechts 20.000 kijkers (0,4 procent) zagen het gebeuren op NPO 3.

Al met al zijn dit soort tv-therapiesessies natuurlijk totaal niet effectief. Wellicht kan de EO er beter voor kiezen om wat tentjes neer te zetten bij het volgende Gouden Televizier-Ring Gala. Nu nog op zoek naar psychologen met een specialisme in narcisme.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen