Rachel Hazes sluit reacties vanwege haters, blijft zelf wel gewoon trollen

Rachel Hazes heeft niet alleen een bord voor haar kop, maar een heel serviesset. Ze sluit vandaag woest de reactiemogelijkheid op haar Instagram-pagina, terwijl ze zelf veruit de grootste trol is.

Rachel Hazes © NPO

Rachel is de mater familias van de ordinairste BN’er-familie van Nederland: de Hazesjes. Er is altijd wel minstens één lid van deze roemruchte familie aan het rellen in de media en als het stil is, dan pookt Rachel het vuurtje wel weer op. Zo kwam ze dit weekend nog compleet uit het niets met een nogal smerige aanval op haar eigen dochter Roxeanne.

Trollende Rachel

Terwijl Roxeanne gewoon even lekker leeghoofdig aan het instagrammen was en iemand feliciteerde met haar jarige hond, kwam Rachel als een soort hese Gargamel om de hoek kijken. Ze verweet haar eigen dochter in een publiek bericht op Instagram dat ze harteloos is omgegaan met haar eigen hond. “Schaam je!”, beet ze haar toe.

Lekker ordinair dus en Rachel kreeg dan ook heel Instagram over zich heen. Mensen vinden het onbegrijpelijk dat je je eigen dochter zo afvalt in de media, of je nou gebrouilleerd met elkaar bent of niet. Volgens showkenners ging het hier om een wraakactie, omdat Roxeanne geklaagd heeft over de Hazes-documentaire van AvroTros.

Rachel sluit de comments

Zelf mag Rachel wél lekker om zich heen blèren – zo riep ze Evert Santegoeds vorige maand ook nog op om haar derrière te likken – maar als ze zélf tegenwind krijgt, dan gaat ze volledig in de Gordon-rol. Ze is wóest over de reacties op sociale media en heeft besloten om de reactiemogelijkheid op haar Instagram-pagina uit te schakelen.

Rachel: “Lieve volgers, ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen die nog niet een fractie van de waarheid zijn. Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar nare negatieve reacties te plaatsen.”

Niet de eerste Hazes

Het is niet de eerste Hazes die de reactiemogelijkheid sluit. Het zal geen verrassing zijn: André zag zich daar eerder al toe genoodzaakt. Net als bij André laat ook Rachel alleen nog maar enkele lovende reacties toe. “❤️”, zegt Bridget Maasland over haar besluit om de reacties uit te zetten. En Rosanne Kluivert: “❤️”.

Rachel: “Het spijt me voor de mensen die wel normaal kunnen reageren, maar voorlopig is het even zo.”

Lees ook

Rachel Hazes schept op over Gucci-kerstinkopen: ‘Walgelijk!’ (23 december 2020)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Rachel Hazes ook de reactiemogelijkheid ontnomen worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen