Story betrapt André Hazes jr. op Schiphol, lezers slachten hem af

André Hazes jr. en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen zijn door Story ‘betrapt’ op Schiphol. Ze zijn gisteren naar Ibiza vertrokken voor een liefdesvakantie. Het gevolg? De Story-lezers slachten hem af.

André Hazes jr. © Instagram

Story-fotograaf Edwin Smulders heeft André en Sarah gefotografeerd toen ze aan boord van hun vlucht stapten. Hoe kan het dat Edwin wist dat ze op vakantie gingen en zelfs op welke vlucht zij zaten? Dat is niet bekend, maar wel is duidelijk dat 97 procent van onze lezers denkt dat de volkszanger aandachtsge*l is. Zal wel zelf gebeld hebben dus.

André naar Ibiza

Het is evident dat André totaal niet wakker ligt van de breuk met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, maar ook dat hij maling heeft aan het negatieve reisadvies. Samen met Sarah gaat hij lekker genieten van de zon op Ibiza, het BN’er-eiland waar alles draait om zien en gezien worden.

Waar Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker er zelf geen geheim van maakt dat hij André een leuke jongen vindt, denken zijn lezers daar compléét anders over. Onder het Story-artikel over André’s vakantievlucht, gaan de lezers van het entertainmentblad he-le-maal los op de SBS 6-ster.

Narcist

Lezer Mariette vindt het walgelijk. “Moet dit nou? Vond Dré eerst een sociale knul. Hij is van zijn voetstuk gevallen. Hij is een narcist en zij erbij. Dré wordt nooit volwassen. Het leven is niet een en al feest. Denk eens aan je kleine ventje”, zegt zij.

Corry daarop: “Ik besteed er geen woorden meer aan. Ik heb zelf twee zoons en drie kleinzoons. Wat een vent is dat.”

En Gabri: “Dit is geen liefde, hebben elkaar nodig om in de spotlight te blijven. Alleen qua leeftijd en onvolwassenheid past ze beter. Go Monique.”

Quarantaine

Anja ergert zich vooral aan het reisgedrag van André. “Wij als gewoon klootjesvolk willen ook graag op vakantie. Hij is net terug van een week werkvakantie. Niet eens in quarantaine gezeten. En nu weer met zijn muil in de zon. Niet eerlijk tegenover de gewone medemens. Wij zitten ook al anderhalf jaar op een vakantie te wachten.”

Granny: “Hoe dan?!?!?! Dus een sterrenstatus heeft geen last van Corona en kan gewoon op vakantie ik kan nog geeneens een reis boeken?”

En Elsbeth: “Wat een domme figuren! Toch reizen en je niets van de regels aantrekken! Kan je zien op wat voor niveau ze zitten! Kleuters!”

Geen gunfactor

Het is overduidelijk dat André alleen nog maar de gunfactor heeft in het BN’er-wereldje, want de gewone man en vrouw kotsen hem compleet uit. Het opvallende aan de reacties van Story-lezers is dat er echt nauwelijks een positieve tussen staat.

Hopelijk voor de Story-lezers krijgt André geen juridisch advies van Gordon, want sommigen gaan wel héél erg ver in hun woede. “Je zou haast willen dat vliegtuig neervalt uit de lucht toch. Waar ze in zitten”, zegt Marcos. En Joop: “Hoop dat die corona krijg weet die wat dat is.”

Alle reacties kunt u lezen op de Story-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen