Everon Jackson Hooi wil graag uit eten met Linda de Mol

Goede Tijden Slechte Tijden-bekendheid Everon Jackson Hooi wil heel graag een keer uit eten met televisiekoningin Linda de Mol. Dat zegt hij in gesprek met de Story.

Everon Jackson Hooi © Geert de Lange

De ambities van Everon Jackson Hooi reiken verder dan alleen spelen in een soapserie. Hij heeft in het verleden al meerdere onderbroekenlijnen gelanceerd en op die manier probeert de acteur zich verder te verbreden. En als er iemand in Hilversum is die zeer succesvol is als duizendpoot, dan is het wel Linda de Mol.

Eten met Linda

Juist om die reden zou Everon graag eens uit eten gaan met de SBS 6-ster. Als hij gevraagd wordt naar wie hij ooit een keer zou willen dineren, zegt hij: “Met Linda de Mol. Ik bewonder haar enorm om haar creativiteit en ambitie. Ik heb ook veel ideeën en ben ambitieus, maar Linda weet alles ook uit te voeren. Daar zou ik graag met haar over willen praten.”

Wat zou hij voor Linda koken als ze onverwacht bij hem op visite komt? Gevraagd naar wat hij voor onverwacht bezoek maakt, antwoordt Everon: “Pasta en pesto, roomkaas en wat gebakken zalm. Dat is een snelle maaltijd die ik dan graag maak. Op zich houd ik van koken, maar ik heb het nu zo druk dat ik er geen tijd meer voor heb.”

Lolly

Net als Linda is Everon een echte bourgondiër. Van rare, exotische dingen houdt hij niet. “Bij de lancering van mijn onderbroekenlijn werden er lolly’s geserveerd met daarin een insect. Ik kreeg ze ook aangeboden, maar ik heb ze niet gegeten. Dat durfde ik toch niet.”

Een paar jaar geleden liet Everon nog weten dat hij net als Gordon graag een eigen lunchroom zou beginnen. “Een zakenimperium? Dat zou mooi zijn, alles van niets opbouwen. Jozua en ik dromen ook van een eigen lunchroom, de naam hebben we zelfs al bedacht”, zei hij destijds.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen