‘Rob Goossens in polo is lelijk: spaghetti-armpjes’

Tv-kenner Rob Goossens verschijnt in RTL Boulevard regelmatig met polo’s van zijn favoriete merk Cavallaro, maar daar heeft één van zijn collega’s behoorlijk kritisch op gereageerd. Dat laat hij weten in een bericht op Instagram. Rob wisselt zijn oubollige jasjes regelmatig af met een zonnige polo, maar een polo waarvan de mouwtjes niet goed gevuld worden, ziet er vaak toch wat sullig uit, vindt collega John van den Heuvel. Hij adviseerde Rob om die in de kast te laten hangen.

Rob vindt het jammer, want hij draagt zijn polo’s heel erg graag. “Van John van den Heuvel mag ik met mijn spaghetti-armpjes geen polo’s dragen. Wat vinden jullie?

Je zou verwachten dat men vindt dat John daar wel een punt heeft, maar de Insta-volgers van Rob blijken hem allemaal ontzettend sexy te vinden.

Zo zegt Michel: “Fuck him, gewoon lekker aandoen staat je super sexy.

En Fiona: “Staat je juist sophisticated 👌.

Pepijn: “Dat je dat knoopje open moet doen, dat vind ik.

Hella: “Ah daar is de genteman, wat dunne armpjes, wat een onzin zeg, je geweldige uitstraling, zie je de armen helemaal niet het is de personality ,die hij heeft dan maken de armen helemaal niets uit, en niet iedereen hoeft zo groot te zijn als John,verschil moet er toch zijn en dan zou jij zeggen Rob, exact!!! Fijne avond.

Spaghetti-Rob:

 

View this post on Instagram

 

Happy face. Boulevard-time!

A post shared by Rob Goossens (@goosr) on

 Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen