‘Rob Goossens in polo is lelijk: spaghetti-armpjes’

Geplaatst op vr 16 okt 2020 om 12:30

Tv-kenner Rob Goossens verschijnt in RTL Boulevard regelmatig met polo’s van zijn favoriete merk Cavallaro, maar daar heeft één van zijn collega’s behoorlijk kritisch op gereageerd. Dat laat hij weten in een bericht op Instagram. Rob wisselt zijn oubollige jasjes regelmatig af met een zonnige polo, maar een polo waarvan de mouwtjes niet goed gevuld worden, ziet er vaak toch wat sullig uit, vindt collega John van den Heuvel. Hij adviseerde Rob om die in de kast te laten hangen.

Rob vindt het jammer, want hij draagt zijn polo’s heel erg graag. “Van John van den Heuvel mag ik met mijn spaghetti-armpjes geen polo’s dragen. Wat vinden jullie?

Je zou verwachten dat men vindt dat John daar wel een punt heeft, maar de Insta-volgers van Rob blijken hem allemaal ontzettend sexy te vinden.

Zo zegt Michel: “Fuck him, gewoon lekker aandoen staat je super sexy.

En Fiona: “Staat je juist sophisticated 👌.

Pepijn: “Dat je dat knoopje open moet doen, dat vind ik.

Hella: “Ah daar is de genteman, wat dunne armpjes, wat een onzin zeg, je geweldige uitstraling, zie je de armen helemaal niet het is de personality ,die hij heeft dan maken de armen helemaal niets uit, en niet iedereen hoeft zo groot te zijn als John,verschil moet er toch zijn en dan zou jij zeggen Rob, exact!!! Fijne avond.

Spaghetti-Rob:

 

View this post on Instagram

 

Happy face. Boulevard-time!

A post shared by Rob Goossens (@goosr) on

 Foto: RTL
26 Reacties op “‘Rob Goossens in polo is lelijk: spaghetti-armpjes’”


 1. [MikE]

  Rob heeft gelijk, lekker doen waar je zin in hebt. Verder vind ik Rob een ongelofelijke lul van een vent.

 2. Delano

  Goossens spaghetti-armen, Heuvel een dikke Marokkanenkop.

 3. idioot

  wie is dit?

 4. Arseen

  Ook zonder Polo!!

 5. Daks

  Deze vent is zo sneu. Een afwijzende uitspraak van een collega aanhalen op sociale media en dan je volgers vragen wat zij vinden. Geheid dat je volgertjes je dan de hemel in prijzen. Zo’n zielig opzetje en zo triest als je uitgelokte positiviteit nodig hebt! Koop lekker zo’n Elmo-pop die terug zegt wat jij tegen hem zegt. Exact hetzelfde principe.

  O, en Robje, ik weet dat je meeleest: JE BENT EEN ZWAKZINNIGE KLOOTVIOOL! Niet alleen spaghetti-armpjes, maar ook nog holle gnocchi in je hoofd!

 6. Roos

  Misschien even advies vragen aan Peter R.
  Die zijn mouwtjes zitten strak om zijn spierballen.

 7. jj

  Dit gaat nergens over. Maar enfin. Goossens vindt ik wel zo´n irritante domme figuur die zo nodig in de showwereld rond wil lopen. Net zo´n irritant leeg dom hoofd als die sem, zoon van Wendy en nog iemand. Wat die figuren in hemelsnaam op tv doen, is me een raadsel. Ik zal niet de enige zijn die dit denkt.

 8. Karbonade

  Een soort Gooie k@kker.
  Waarschijnlijk loopt hij ook op loafers met van die ballerige kwastjes eraan.

 9. Jantien Visser

  Goossens is niet bepaald mijn droomman, maar gewone rechte mannenarmen, zonder die kunstmatige opgepompte spierballen, vind ik prachtig.
  Ik hou van zulke mannen armen, geven sowieso aan dat deze mannen niet onzeker over hun uiterlijk zijn en denken zich te moeten oppompen in een sportschool, brrrr!

 10. WC Pot

  Die is echt te lui om dagelijks iets aan zijn gezondheid te doen.

  Wat een zielige 3e wereld armpjes.

 11. colette

  Lekker belangrijk

 12. Uuuh

  Zeg ik! Sjonnie heeft gelijk! Het gaat ook om de rol van Rob. Op de plek van Luuk I. was het geen punt geweest. Die kan de bikini van zijn vriendin aantrekken en dan sorteert het nog geen effect. Rob heeft, zeker zijn jonge leeftijd (en dito hoofd) en stuntelige motoriek, een beetje statuur nodig. Die marginale armpjes doen een beetje afbreuk. Verder doet Rob het prima. Jasje aan en doorgaan.

 13. Tim

  Slaat nergens op! Niet iedereen hoeft van die opgevulde worsten als ledematen te hebben. Rob ziet door zijn natuurlijke vormen dan ook uit jong en fris uit, ergens in de eind-twintig pas.

 14. Bart

  Rob is sowieso te lelijk voor op televisie maar hij heeft ook nauwelijks tot geen kennis voor media, show en entertainment dus wat hij in functie van deskundige doet bij Boulevard, De Telegraaf is me een raadsel. Zijn zogenaamde deskundigheid word ook steeds elders gevraagd in podcasts, vlogs, het programma de 25, jury’s van televisie prijzen etc. Op basis waarvan? Het zegt misschien een hoop over de mensen die hem vragen, dat die kennis misschien ook niet al te best is.

  Voor bij Boulevard aan de desk moeten ze gewoon proberen Albert Verlinde terug te halen en/of Angela de Jong proberen binnen te halen (voor sommige mensen misschien verschrikkelijk maar ze weet ik tegenstelling tot Rob waar ze over praat) en verder met Aran Bade en Ron Vergouwen. Dan heb je echt een goed team aan mediadeskundigheid. Rob Goossens per direct naar buiten schoppen!

 15. Remco

  Ik zou hem doen !

 16. Mark

  Al die heaumeau’s hierboven en in de Instagram reacties hebben geen smaak. Zijn jullie allemaal zo desperate dat je zelfs Rob zou doen?

 17. Uuuh

  @Mark
  Nog erger! Ik ben zó desperate dat ik zelfs jou zou doen……

 18. idioot

  beter spagetti armpjes als spagetti bandjes uit de polo. dat zou nieuws zijn

 19. Pàkme van Agteren

  Ik wil alleen mannen met van die tumor biceps.

 20. The Prince of Wales

  Je mag alleen maar een polo aan, als je op een paard lijkt.

 21. Trekpop

  Lekkere trekarmpjes Goossieboy

 22. Paul Jansen

  Rob is momenteel de beste journalist van De Telegraaf.
  Zijn afzichtelijke kledingstijl nemen we voor lief.

 23. Mondhygiënist Rob Goossens.

  Bah bah bah wat kan een mond stinken.

 24. Erik

  Die hoofdredactie van Boulevard moeten toch wel enorme minkukels zijn, vandaar waarschijnlijk dat ze met moeite iemand konden vinden die nog minder inhoud had dan zij zelf…. Die Goosens is toch wel de grootste sufferd ever bij Boulevard, zou hij een award voor moeten krijgen. Nul uitstraling, stem als een twaalfjarig schoolmeisje en werkelijk nog nooit een primeur gehad.

 25. Magere Hein

  Rob gaat tenminste niet naar zo’n domme sportschool.

 26. Louis Tinner

  Dat zegt John. Gaat in een zielig Singha shirt en korte broek naar een Thaise gevangenis.

  Groetjes uit Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.