Johan Derksen kotst op tv-stylist Rogier Smit

Johan Derksen vindt tv-stylist Rogier Smit, bekend van het gebrouilleerde televisieduo Frank en Rogier, één grote verschrikking. Dat heeft hij laten weten in zijn programma Veronica Inside. De roem is Rogier flink naar het hoofd gestegen en niet alleen zijn eigen liefdespartner, Frank Jansen, maar ook bevriende BN’ers als Wilfred Genee en de crew van zijn tv-show denken dat hij de weg volledig kwijt is. Hij heeft zelfs rekeningafschriften van Frank naar weekblad Privé gestuurd: ziekelijk.

De 71-jarige Johan heeft altijd al een hekel gehad aan de 46-jarige tv-stylist. “Dat jonge jongetje heeft iets hysterisch hè? Dat vind ik zo’n vreselijk ventje.”

Frank is met zijn 74 jaar een stuk ouder dan Rogier, maar hij valt op jonger. “Die ouwe valt op jonge jongens, maar dat jonge gastje vind ik zo’n eikeltje.”

Johan ziet Frank en Rogier weleens voorbijkomen tijdens het zappen. “Ik kom er weleens langs. Nou ja, je zit weleens te zappen en dan zie je ze en denk je: wat is dit voor onzin?

Je kunt er volgens de voetbalanalist bijna niet omheen. “Ik heb bijvoorbeeld de Meilandjes nog nooit gezien, maar ik kan de tv niet aanzetten of die griezel met dat tafellaken om zit in beeld.”

Rogier staat deze week in de Privé zónder zijn pruik op. In werkelijkheid blijkt hij een kalende man met inhammen.

Foto: RTL, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen